Over ons

Lodewijks- van Ginneken Makelaardij

Lodewijks- van Ginneken Makelaardij B.V. helpt mensen een ideale, naar wens gecreëerde woning te realiseren. Met onze kernwaarden betrouwbaarheid, deskundigheid, betrokkenheid, snelheid en diversiteit zorgen wij dat uw belangen bij ons hoog in het vaandel staan. De kwaliteit van de dienstverlening die Lodewijks- van Ginneken Makelaardij B.V. u aanbiedt, hangt in belangrijke mate af van de mensen die voor u het verschil proberen te maken. Met goede kennis van de markt helpen we uw woonwensen uit te laten komen. In Etten-Leur hebben we ook een kantoor: KoningsWonen.

Kees Konings

Reeds vanaf de begin jaren tachtig actief met vastgoed: verkoop en aankoop van panden en projecten, ontwikkeling nieuwbouw. Een jarenlange werkervaring bij de overheid en woningcorporaties, hierdoor een groot netwerk met vele partijen. Bij al deze ervaringen gold: de klant centraal, iets wat bij Lodewijks Van Ginneken een vanzelfsprekendheid is. Luisteren naar de klant, wat wenst hij en daarna samen op zoek gaan naar de oplossing, maatwerk. Naast zijn opleiding als makelaar, is Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn opleiding tot Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.

 

Laura Timmermans

Onze backoffice en communicatiemedewerker regelt alles achter de schermen. Van het up-to-date houden van de online kanalen zoals de website, social media en Funda tot aan het uitwerken van de offline communicatie. Laura heeft eerder bij verschillende communicatie en online marketing bureau’s gewerkt.

 

 

rlodewijks167x167

René Lodewijks

Sinds 1983 actief in de financiële sector en heeft hierdoor veel kennis vergaard omtrent de woningmarkt, hypotheekmarkt, verzekeringsmarkt en de fiscale aspecten die hieraan verbonden zijn. Door deze brede kennis kan hij u bijstaan in alle adviezen die u nodig heeft.

Lodewijks- van Ginneken Makelaardij B.V. is lid van diverse brancheorganisaties waaronder van VastgoedPro en heeft voor haar financiële dienstverlening vergunningen voor het adviseren en bemiddelen bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten)