Wim van Eststraat 4

€245.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Top instapklare nieuwbouw kwaliteit met een luxe afwerking in een geheel vernieuwde buurt met uitsluitend nieuwbouwwoningen.
2. Mooie ruime plattegrond: grote woonkamer met open luxe keuken, met aparte zithoek en eethoek van ruim 40m2.
3. Extra duurzame nieuwbouwwoning met uiteraard een A label oftewel de energielast is in vergelijking met andere woningen laag.
4. Zeer luxe badkamer: douchehoek, dubbele wastafel, ligbad en toilet.
5. Strak stucwerk met eigentijdse kleuren, fraai lijstwerk, bijpassende vloeren.

Deze woning is centraal gelegen in St. Willebrord in een fraaie nieuwbouw buurt: Wim van Eststraat. Werkelijk alles in deze buurt is nieuw, de omliggende woningen en de openbare omgeving. De woonplattegrond is voorzien van luxe open keuken met gezellige eethoek. De fraaie woonkamer heeft trendy mooie kleuren en is uiteraard strak gestuct. Woning is echt instapklaar, (bijna) alles blijft achter, dus je kunt er snel in. De achtertuin is onderhoudsarm, fraai straatwerk en een aparte loungehoek. Door de breedte van het perceel, is deze altijd voorzien van zon!

Door zijn nieuwbouwkwaliteit is het onderhoud aan de buitenschil uiteraard uitstekend, de binnenzijde is geheel licht met diverse eigentijdse kleuren afgewerkt. De badkamer is baden in luxe en deze is voorzien van alles: ligbad, douchehoek met fraaie douchedeur, dubbele wastafel en toilet!

Wees er snel bij, want deze scherp geprijsde nieuwe tweekapper zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Wim van Eststraat 4, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.