Wim van Eststraat 27

€225.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Optimale prijs kwaliteitsverhouding: scherpe prijs voor 350m3 inhoud, kavel 132 m2, nieuwe goed afgewerkte instapklare woning.
2. De ideale starterswoning in een aantrekkelijke prijsklasse, centraal gelegen in St. Willebrord, “echte” maandlasten slechts € 250,-!
3. Deze woning uit 2008 is (bijna) nieuwbouw, alles is goed geïsoleerd en hierdoor heb je lage energielasten, oftewel energielabel A!
4. Op zolder extra slaapkamer en ruimte berg/ wasruimte gecreëerd, oftewel alle ruimten zijn zeer nuttig in gebruik.
5. De woning heeft aan de achterzijde (welke gelegen is op zuid) een fraaie luxe overkapping van maar liefst 20m2, heerlijk om lekker te relaxen.

Deze woning is centraal gelegen in St. Willebrord, in het leuke knusse nieuwbouwbuurtje: Wim van Eststraat. Door zijn scherpe prijs, nieuwbouwkwaliteiten en keurige afwerking, is dit de ideale starterswoning. Bij volledige financiering zijn de netto maandlasten slechts ongeveer € 725,- (bij een rente van 2,2%); hierbij is aflossing ad € 450,- oftewel sparen bij inbegrepen. Kortom de “echte” maandlast is slechts € 275,-. Daarnaast zijn de bijkomende energielasten voor deze nieuwe woning uiteraard laag, want deze woning heeft een A label!

Woning is perfect onderhouden en heeft betonvloeren op begane grond, eerste en tweede verdieping. De woonkamer / keuken heeft een lichte strak gestucte afwerking; gezellig zitgedeelte aan achterzijde met veel natuurlijk licht. Begane grond is voorzien van vloerverwarming, naast het comfort geeft dit ook extra woonruimte. De badkamer is praktisch ingericht, met fraaie douchehoek en uiteraard met 2e toilet. De woning heeft 3 ruime slaapkamers, met name de hoofdslaapkamer is lekker ruim voor deze prijsklasse, ongeveer 15m2.

In de op het zuiden gelegen onderhoudsarme achtertuin, schijnt de zon de gehele dag. Wilt u even niet in de zon, dan kunt u heerlijk gaan zitten onder de luxe grote overkapping welke zorgt voor de nodige verkoeling. Wees er snel bij, want deze scherp geprijsde nieuwere woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Wim van Eststraat 27, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.