Wethouder Feskensstraat 17

€395.000k.k.
Verkocht voor plaatsing op Funda

Algemene gegevens

Verkocht voor plaatsing op Funda!

Normaal wordt bij de verkoop beschreven hoe mooi een woning is en nog belangrijker de locatie. Uiteraard geldt dit ook voor deze woning, maar...
Het verkopen van een woning is meer dan dit, het gaat over het koppelen van verkoper aan toekomstige kopers. Voor een makelaar is dit een van de grootste uitdagingen; hoe eerder een koper hoe beter.

Daar zijn wij bij deze woning met uitstek in geslaagd! Lodewijks van Ginneken Makelaardij beschikt namelijk over een groot netwerk met vele woningzoekers. Bij de voorbereiding van een verkoop is dit stap 1: hebben wij iemand in ons netwerk die zoekt wat een te verkopen woning te bieden heeft. Voor deze woning hadden wij zelfs meerdere kandidaten en bij het eerste bezoek was de klik er onmiddellijk. In heel korte tijd kwamen wij tot afspraken, waar iedereen zich prettig bij voelde. Resultaat: de woning komt te koop, met de melding het is verkocht! Wie wil dit niet?

Nieuwsgierig, neem contact op met Lodewijks Van Ginneken Makelaardij en maak kennis met hun vernieuwende aanpak. Wees voorbereid, want voor u het weet zijn uw wensen ingevuld.

Locatie

Wethouder Feskensstraat 17, Etten-Leur, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.