Vissenbergdreef 36

€595.000k.k.

Algemene gegevens

1. Ruimte in overvloed: woonkamer en keuken van maar liefst 70m2, zes ruime slaapkamers oftewel 900m3 woning.
2. Alles is nog nieuw in deze instapklare woning uit 2013; luxe afgewerkt van de zolder tot de garage, energielabel A.
3. Deze topwoning ligt in de populaire nieuwbouwbuurt in Sprundel, de Vissenberg; hier is heel de omgeving nieuw!
4. De sfeervolle woonkamer is voorzien van heerlijke vloerverwarming, een comfortabele gashaard, strak gestucte wanden en plafond.
5. De comfortabele achtertuin op het zuidwesten heeft een gezellige zithoek, speelveld en een fraaie overkapping waardoor het lekker genieten is.

Deze woning is goed en rustig gelegen in de nieuwbouw buurt de Vissenberg in Sprundel. Deze compleet nieuwe omgeving heeft duurzame huizen, nieuwe mensen en een nieuwe omgeving. Loop er maar eens rustig doorheen; daarnaast heeft de buurt een snelle ontsluiting richting de rijksweg.
Niet alleen door zijn ligging en nieuwbouw kwaliteit is deze woning ideaal, maar met name door de perfect luxe afwerking, elk detail is met veel zorg afgewerkt. De topkeuken heeft alles wat je maar kunt wensen: kookeiland, cooker, geïntegreerd koffieapparaat, combi magnetron en oven, koel- en vrieskast en uiteraard een vaatwasser. De sfeervolle ruime woonkamer met heerlijke vloerverwarming heeft een gezellige gashaard, is strak gestuct en voorzien van moderne eigentijdse lichte kleuren. De woning is perfect geschikt voor het grote gezin door zijn 6 grote keurig afgewerkte slaapkamers, met de volgende afmetingen: 22m2, 2x 17m2, 12m2 en 2x 10m2. De badkamer is letterlijk baden in luxe en comfort; een lekker ligbad, handige douchewand en een dubbele wastafel. Deze woning is dus echt groot, maar liefst ongeveer 900m3 inhoud.

De woning is oerdegelijk gebouwd met traditionele goede materialen, perfect onderhouden oftewel gewoon nieuwbouw, aan binnen- en buitenzijde. Deze woning is echt instapklaar: neem jouw persoonlijke spullen mee en laat iedereen een eigen kamer kiezen en verhuizen maar. Uiteraard is deze woning heel duurzaam, simpel gezegd is de gehele schil geïsoleerd oftewel met recht een A label woning. Om dit te verzekeren, is de woning voorzien van een alarmsysteem wat te koppelen is met een alarmcentrale. De achtertuin gelegen op het zuidwesten is compleet ingericht met een zithoek, groot uitvalscherm, gezellig speelveld en een fraaie overkapping oftewel lekker genieten met de kinderen.

Wees er snel bij, want deze kwalitatieve goed afgewerkte instapklare nieuwbouwwoning in deze nieuwbouwbuurt zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat klaar!

Locatie

Vissenbergdreef 36, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.