Vissenbergdreef 26

€625.000k.k.

Algemene gegevens

1. Echt veel ruimte: woonkamer en keuken van maar liefst 75m2, (bijna) vijf ruime slaapkamers oftewel een inhoud van 950m3.
2. Alles is nog nieuw in deze instapklare woning uit 2016; luxe afgewerkt, kunststofkozijnen, energielabel A met luchtwarmtepomp.
3. Deze topwoning ligt in de populaire nieuwbouwbuurt in Sprundel, de Vissenberg; hier is heel de omgeving nieuw!
4. De sfeervolle woonkamer is voorzien van heerlijke vloerverwarming en ook aangename koeling, een comfortabele gashaard, strak gestucte wanden en plafond.
5. Huisautomatisering is volop aanwezig: rolluiken via mobiel, gekoppelde camera’s, automatische verlichting. Kortom extra veilig, gewoon zorgeloos genieten.
6. De comfortabele achtertuin op het zuidwesten heeft een gezellige zithoek, speelveld en een fraaie overkapping waardoor het lekker genieten is.

Deze woning is goed en rustig gelegen in de nieuwbouwbuurt de Vissenberg in Sprundel. Deze compleet nieuwe omgeving heeft duurzame huizen, nieuwe mensen en een nieuwe omgeving. Loop er maar eens rustig doorheen; daarnaast heeft de buurt een snelle ontsluiting richting de rijksweg.
Niet alleen door zijn ligging en nieuwbouw kwaliteit is deze woning ideaal, maar met name door de perfect luxe afwerking, elk detail is met veel zorg afgewerkt. De topkeuken heeft alles wat je maar kunt wensen: kookeiland, cooker, combi magnetron en oven, koel- en vrieskast en uiteraard een vaatwasser. De sfeervolle ruime woonkamer met heerlijke vloerverwarming en koeling heeft een gezellige gashaard, is strak gestuct en voorzien van moderne eigentijdse lichte kleuren. De badkamer is letterlijk baden in luxe en comfort; een lekker ligbad, ruime douchehoek en een dubbele trendy wastafel. Deze woning is dus echt groot, maar liefst ongeveer 950m3 inhoud.

De woning is oerdegelijk gebouwd met traditionele goede materialen, perfect onderhouden oftewel gewoon nieuwbouw, aan binnen- en buitenzijde. Deze woning is echt instapklaar: neem jouw persoonlijke spullen mee en laat iedereen een eigen kamer kiezen en verhuizen maar. Er zijn bijna 5 slaapkamers, de zolder is immers ruim genoeg om minimaal 2 slaapkamers te maken. Uiteraard is deze woning heel duurzaam, simpel gezegd is de gehele schil geïsoleerd oftewel met recht een label A woning. Daarnaast is er een energiezuinige luchtwarmtepomp. Om het extra veilig te maken, is de woning voorzien van camera’s met een alarmsysteem wat te koppelen is met jouw mobiel en een alarmcentrale. De achtertuin gelegen op het zuidwesten is compleet ingericht met een comfortabele zithoek met gezellig speelveld oftewel lekker genieten samen met de kinderen.

Wees er snel bij, want deze luxe top woning in deze nieuwbouwbuurt zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Vissenbergdreef 26, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.