Vincent van Goghplein 37 B

€200.000k.k.

Algemene gegevens

1. Perfecte plattegrond voor jongeren; compact, gezellig, veel daglicht en veel bergruimte.
2. Keuken, badkamer, vloeren, wanden, plafond zijn nieuw oftewel dit appartement is echt instapklaar!
3. Locatie is perfect; aan het gezellige Van Goghplein en het Centrum van Etten-Leur is op loopafstand bereikbaar, met de vele voorzieningen.
4. Parkeren in het centrum wordt steeds lastiger, dus dit appartement heeft een eigen parkeerplaats, daarnaast is een parkeervergunning mogelijk.
5. Veel extra bergruimte op zolder via vlizotrap en zolder bij slaapkamer

Dit sfeervolle appartement is centraal gelegen in Etten-Leur aan het gezellige Vincent van Goghplein, met de beroemde Turkse bakker. Op korte afstand van de Oude Bredaseweg met verbinding naar het centrum. De toegang van het appartement is via het ruime trappenhuis en is ook via de intercom te openen. De woning is echt instapklaar, zie de foto’s: nieuwe badkamer, keuken, gestucte wanden, laminaatvloeren! Door de hoge plafonds oogt het appartement extra ruim en sfeervol. Door maar liefst 5 grote dakramen, 2 grote raamkozijnen; komt er veel direct daglicht binnen. De slaapkamer heeft een dakkapel en extra bergruimte. Door een inklapbare vlizotrap is een extra bergzolder bereikbaar, tevens is er een fijne vaste inloopkast; dus losse kasten zijn niet nodig. Het appartement is goed geïsoleerd: dubbel glas, dakplaten en spouw.
Op de begane grond is een gezamenlijke berging voor fietsen en kliko’s. De servicekosten voor bijdrage VVE zijn € 80,- per maand; dit is onder andere voor onderhoud van het pand, cv en mv installatie, verzekering, schoonmaak algemene ruimten.
Kijkmiddag
In overleg met de verkopers is afgesproken om een centrale inloopmiddag te organiseren, zodat belangstellenden het appartement kunnen bekijken. Op vrijdagmiddag 15 februari tussen 14.00u en 18.00u bent u van harte welkom, hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Locatie

Vincent van Goghplein 37, Etten-Leur, Brabant-Septentrional, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.