Vincent van Goghplein 37 B

€185.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Perfecte plattegrond voor jongeren; compact, gezellig, veel daglicht en veel bergruimte.
2. Keuken, badkamer, vloeren, wanden, plafond zijn nieuw oftewel dit appartement is echt instapklaar!
3. Locatie is perfect; aan het gezellige Van Goghplein en het Centrum van Etten-Leur is op loopafstand bereikbaar, met de vele voorzieningen.
4. Parkeren in het centrum wordt steeds lastiger, dus dit appartement heeft een eigen parkeerplaats, daarnaast is een parkeervergunning mogelijk.
5. Bij volledige financiering een netto maandlast van € 650; dit is rente en aflossing.

Dit sfeervolle appartement is centraal gelegen in Etten-Leur aan het gezellige Vincent van Goghplein, met de beroemde Turkse bakker. Op korte afstand van de Oude Bredaseweg met verbinding naar het centrum; ook het station is binnen loopafstand bereikbaar. De toegang van het appartement is via het ruime trappenhuis en is ook via de intercom te openen. De woning is echt instapklaar, zie de foto’s: nieuwe badkamer, keuken, gestucte wanden, laminaatvloeren! Door de hoge plafonds oogt het appartement extra ruim en sfeervol. Door maar liefst 5 grote dakramen, 2 grote raamkozijnen; komt er veel direct daglicht binnen. De slaapkamer heeft een dakkapel en extra bergruimte. Door een inklapbare vlizotrap is een extra bergzolder bereikbaar, tevens is er een fijne vaste inloopkast; dus losse kasten zijn niet nodig. Het appartement is goed geïsoleerd: dubbel glas, dakplaten en spouw. bij volledige financiering een netto maandlast van ongeveer € 650,-; dit is rente en aflossing. Waarbij de aflossing (ongeveer € 350 per maand bij aanvang) gezien kan worden, als sparen voor het eigen appartement.
Op de begane grond is een gezamenlijke berging voor fietsen en kliko’s. De servicekosten voor bijdrage VVE zijn € 80,- per maand; dit is onder andere voor onderhoud van het pand, cv en mv installatie, verzekering, schoonmaak algemene ruimten.
Voor een bezichtiging bent u welkom op elk moment van de dag of avond; de koffie staat altijd klaar.

Locatie

Vincent van Goghplein 37, Etten-Leur, Brabant-Septentrional, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.