Vijfhagen 98

€199.500k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Het echte easy life in Easystreet: instapklaar, toplocatie, nieuwbouw kwaliteit, kwalitatief hoogwaardig materiaalgebruik én onderhoudsvrij.
2. Uniek in dit appartement is de directe verbinding tussen slaapkamer en badkamer, luxe hoekkeuken met extra ruimte .
3. Een mooie prijs voor topkwaliteit op een centrumlocatie, hartje Breda met een megabalkon op het zuiden en lekker hoog gelegen op de 6e verdieping (geen hogere bouwlagen tegenover).
4. Compleet geïsoleerd op basis van nieuwbouwkwaliteit, dus een echt A label appartement (elektra en warmte slechts € 60 per maand)
5. Samenwonen met vele leeftijdsgenoten, naast contact in de gemeenschappelijke tuin is er uiteraard de digitale snelweg, via glasvezel heel snel bereikbaar.

Het prestigieuze nieuwbouwcomplex EASYSTREET is gelegen op de hoek van de Ettense Baan. Het appartementencomplex is een uniek gebouw met moderne appartementen. In de nabijheid bevinden zich diverse voorzieningen: onderwijsinstellingen, supermarkten, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, diverse uitvalswegen. Het bruisende stadscentrum van de beste binnenstad van Nederland bevindt zich op 5 fietsminuten. De verbindingen naar het openbaar vervoer, het station en de aansluitingen op het centrale wegennet zijn uitstekend.

Het appartement is luxe afgewerkt en heeft een laminaatvloer welke naadloos doorloopt in alle ruimtes, behalve de keuken welke is voorzien van fraaie grote tegels. Een moderne hoekkeuken met luxe inbouwapparatuur, de keuken is ruimer dan de reguliere appartementen. De ruime slaapkamer heeft een directe verbinding met de badkamer met inloopdouche: uniek! in dit appartementencomplex. Interessant is, zeker voor de starter, dat zelfs de fraaie gordijnen gewoon blijven oftewel pak je koffer en ga er wonen! Top bij deze appartementen is het perfecte balkon: gelegen op zuid, over heel de breedte van de woning en 2,2m diep oftewel ruim 13m2! In dit appartement is ook amper onderhoud nodig, slechts jouw voordeur mag je 1x in de 5 jaar schilderen… Daarnaast heeft het gebouw een gezamenlijke fietsenberging en bij dit appartement hoort een privé parkeerplaats in de parkeerkelder.

Je wordt als koper automatisch lid van de vereniging van eigenaren. Daarom is goed om te weten dat de vereniging van eigenaren actief en ‘gezond’ is. De servicekosten bedragen thans € 103,-. In de servicekosten zijn onder andere ook de volgende zaken inbegrepen: opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaakkosten, reservering groot- en kleinonderhoud, liftonderhoud, administratiekosten en de verenigingskosten. Voor de onderlinge sfeer is er een gezellige gemeenschappelijke tuin.
Normaal bent u voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar! Maar aangezien wij veel interesse verwachten, starten wij met een eerste inloopmiddag op zaterdag 24 februari van 13.00u tot 15.00u. Ben erbij, want anders is het appartement mogelijk al verkocht…

Locatie

Vijfhagen 98, Breda, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.