Vijfhagen 371

€169.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Het echte easylife in Easystreet: instapklaar, toplocatie, nieuwbouw kwaliteit.
2. Appartement is compleet onderhoudsvrij , kwalitatief hoogwaardig materiaalgebruik, luxe keuken.
3. Een scherpe prijs voor topkwaliteit op een centrumlocatie, hartje Breda met een megabalkon op het zuiden.
4. Compleet geïsoleerd op basis van nieuwbouwkwaliteit, dus een echt A label appartement (elektra en warmte slechts € 62 per maand)
5. Eigen parkeerplek onder het complex met telefoonerkenning.

Het prestigieuze nieuwbouwcomplex EASYSTREET is gelegen op de hoek van de Ettense Baan. Het appartementencomplex is een uniek gebouw met moderne appartementen. In de nabijheid bevinden zich diverse voorzieningen, zoals onderwijsinstellingen, supermarkten, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, alsmede uitvalswegen. Het bruisende stadscentrum van Breda bevindt zich op 5 fietsminuten. De verbindingen naar het openbaar vervoer, het station en de aansluitingen op het centrale wegennet zijn uitstekend.

Het appartement is luxe afgewerkt en heeft een laminaatvloer welke naadloos doorloopt in alle ruimtes. Een moderne keuken met inbouwapparatuur (combi magnetron, vaatwasser, keramisch koken), ruime slaapkamer, een badkamer met inloopdouche, een separate toiletruimte, gezamenlijke fietsenberging en een privé parkeerplaats in de parkeerkelder. Top bij deze appartementen is het perfecte balkon: gelegen op zuid, over heel de breedte van de woning en 2,2m diep oftewel ruim 13m2! In dit appartement is ook amper onderhoud.

Je wordt als koper automatisch lid van de vereniging van eigenaren. Daarom is goed om te weten dat de vereniging van eigenaren actief en ‘gezond’ is. De servicekosten bedragen thans € 101,-. In de servicekosten zijn onder andere ook de volgende zaken inbegrepen: opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaakkosten, reservering groot- en kleinonderhoud, liftonderhoud, administratiekosten en de verenigingskosten. Voor de onderlinge sfeer is er een gezellige gemeenschappelijke tuin.
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar! Wacht niet te lang, want dan is het appartement mogelijk verkocht…

Locatie

Vijfhagen 371, Breda, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.