Vijfhagen 32

€165.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Het echte easy life in Easystreet: instapklaar, toplocatie, nieuwbouw kwaliteit.
2. Appartement is compleet onderhoudsvrij , kwalitatief hoogwaardig materiaalgebruik, luxe hoekkeuken.
3. Een scherpe prijs voor topkwaliteit op een centrumlocatie, hartje Breda met een megabalkon op het zuidoosten.
4. Compleet geïsoleerd op basis van nieuwbouwkwaliteit, dus een echt A label appartement (elektra en warmte slechts € 62 per maand)
5. Samenwonen met vele leeftijdsgenoten, naast contact in de gemeenschappelijke tuin is er uiteraard de digitale snelweg, via glasvezel heel snel bereikbaar.

Het prestigieuze nieuwbouwcomplex EASYSTREET is gelegen op de hoek van de Ettense Baan. Het appartementencomplex is een uniek gebouw met moderne appartementen. In de nabijheid bevinden zich diverse voorzieningen, zoals onderwijsinstellingen, supermarkten, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, alsmede uitvalswegen. Het bruisende stadscentrum van Breda bevindt zich op 5 fietsminuten. De verbindingen naar het openbaar vervoer, het station en de aansluitingen op het centrale wegennet zijn uitstekend.

Het appartement is luxe afgewerkt en heeft een laminaatvloer welke naadloos doorloopt in alle ruimtes. Een moderne hoekkeuken met inbouwapparatuur (combi magnetron, vaatwasser, keramisch koken), ruime slaapkamer, een badkamer met inloopdouche, een separate toiletruimte, gezamenlijke fietsenberging en een privé parkeerplaats in de parkeerkelder. Interessant is, zeker voor de starter, dat zelfs de fraaie gordijnen gewoon blijven oftewel pak je koffer en ga er wonen! Top bij deze appartementen is het perfecte balkon: over heel de breedte van de woning en 2,2m diep oftewel ruim 13m2! In dit appartement is ook amper onderhoud, slechts jouw voordeur mag je 1x in de komende 5 jaar schilderen…
Je wordt als koper automatisch lid van de vereniging van eigenaren. Daarom is goed om te weten dat de vereniging van eigenaren actief en ‘gezond’ is. De servicekosten bedragen thans € 101,-. In de servicekosten zijn onder andere ook de volgende zaken inbegrepen: opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaakkosten, reservering groot- en kleinonderhoud, liftonderhoud, administratiekosten en de verenigingskosten. Voor de onderlinge sfeer is er een gezellige gemeenschappelijke tuin.
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar! Wacht niet te lang, want dan is het appartement mogelijk verkocht…

Locatie

Vijfhagen 32, Breda, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.