Veestraat 17

€310.000k.k.

Algemene gegevens

1. Wonen in Belcrum een van de leukste wijken van Breda, de stad die verkozen is tot meest gezellige stad van Nederland.
2. Volledig gerenoveerde jaren '30 woning.
3. Geheel instapklaar en luxe afgewerkt.
4. Stadstuin op het zuiden en vrij uitzicht aan de voorzijde.
5. Zowel het centrum als het station op enkele minuten loopafstand.

Belcrum is volgens de NVM een van de meest gewilde wijken in Nederland. En dit is niet zonder reden! De wijk ligt op slecht enkele minuten loopafstand van het centrum van Breda. Daarnaast ligt de voorzijde van het geheel vernieuwde station aan de Belcrum-zijde. De sociale controle in wijk is hoog en basisscholen, supermarkten en diverse voorzieningen zijn terug te vinden binnen de wijk. Belcrum bruist!

De woning is geheel gerenoveerd en er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn er diverse designradiatoren aanwezig, een Frans gerookte eikenvloer, tref je Marrakeshverf van Pure&Origins aan op de muur. De ruime douche is voorzien van een dubbele regendouche, kan je voor vier personen tegelijkertijd een hele pizza per persoon maken met het grote Smeg fornuis en verwarmt de woning zichzelf als je onderweg naar huis bent door de Nest thermostaat.

Bij de renovatie die gestart is in 2015 is het leidingwerk vervangen en de elektra is opnieuw aangelegd. De HR CV-ketel is in december 2016 vervangen. De keuken is in 2015 geplaatst en de badkamer komt uit 2018. De woning is voorzien van HR++ glas en de dakkapel is van kunststof. Kortom, geheel instapklaar en luxe afgewerkt. Laat je verrassen door de gezelligheid en sfeer van de woning.

Er zal veel belangstelling zijn voor deze luxe en instapklare jaren 30 woning, daarom hebben wij in overleg met de verkopers besloten om kijkersdagen te organiseren op zondag 16 december van 11.00u tot 15.00u en maandag 17 december van 16.00 tot 19.00u. Op deze dagen kan je zo binnenlopen, de koffie staat klaar; indien je interesse hebt krijg je een inschrijfformulier, welke wij graag uiterlijk vrijdag 21 december 17.00u terug ontvangen. Uiterlijk 24 december besluiten wij in overleg met verkopers hoe verder.

Locatie

Veestraat 17, Breda, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.