Vasseurdreef 49

€209.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Leuke 2 onder 1 kapwoning met een scherpe prijs, centraal in Rucphen, in een heerlijk rustige kindvriendelijke omgeving.
2. Goed geïsoleerde woning, op begane grond dubbel glas en voorzien van rolluiken, oftewel heeft extra isolatie en is optimaal veilig.
3. Grote vrijstaande garage met een oprit voor meerdere auto’s; leuke achtertuin met een optimale privacy en keurig aangelegde voortuin.
4. De ruime badkamer is van alle gemakken voorzien; douchebak met scherm, ruimte wasmachine, brede wastafel, en toilet.
5. Ruime zolder met vaste trap met grote extra slaapkamer, vele bergkasten en door 2 ramen veel natuurlijk licht.

Deze 2kapper is gelegen op een heerlijke rustige centrale locatie in Rucphen, Vasseurdreef. Doordat er een lange oprit is, kan de garage als een hobby en bergruimte worden gebruikt. Het pand is op de begane grond goed geïsoleerd met dubbel glas en rolluiken. Kozijnen op verdieping hebben onderhoud nodig; daarnaast heeft het interieur modernisering nodig. Optimale privacy is gewaarborgd in de knusse achtertuin.
De open keuken zorgt voor een ruimtelijke opzet. De badkamer is compleet: keurige douchehoek, wastafel, aansluiting wasmachine en toilet. De verdieping heeft 3 leuke slaapkamers en de zolder met vaste trap bereikbaar heeft een extra ruime slaapkamer met vele aanwezige opbergkasten en 2 grote ramen, dus volop licht.
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Vasseurdreef 49, Rucphen, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.