Tuinstraat 6 Sprundel

€265.000kk
Onder bod

Algemene gegevens

Vijf redenen om deze gezellige vrijstaande kluswoning te kopen:

1. Een mooie kavel van 283m2 met een knusse vrijstaande woning met 400m3 inhoud, een garage en diverse bergingen.
2. Ruime gezellige woonkamer in twee delen, aparte keuken en badkamer op de begane grond.
3. Maar liefst 4 slaapkamers boven met diverse inbouwkasten.
4. Woning is grotendeels voorzien van onderhoudsarme aluminium kozijnen.
5. Levensloopbestendigheid is mogelijk door badkamer op de begane grond en goede mogelijkheid tot uitbouw.

Deze vrijstaande woning is centraal gelegen in Sprundel in een zijstraat van de St. Janstraat: de Tuinstraat. Door zijn vriendelijke prijs is het een van de weinige vrijstaande woningen in Sprundel in deze prijsklasse.

De woning is in redelijke staat, voorzien van aluminium kozijnen en gedeeltelijk dubbel glas. De woonkamer bestaat uit twee delen en is in totaal 30m2, de aparte keuken van 10m2 sluit hier goed bij aan. Door de ligging van de badkamer op de begane grond, is de eerste aanzet voor levensloopbestendigheid gegeven. Hiervoor moet u uiteraard wel aan de slag, dit geldt voor de gehele woning, modernisering is nodig. Hiermee krijgt u echter wel een mogelijke vrijstaande levensloopbestendige woning. Woning heeft grotendeels een betonvloer op begane grond en hout op de eerste verdieping.

Op het ruime perceel staat een aparte garage en diverse bergingen; samen een oppervlakte van ruim 40m2, dus voldoende ruimte om te klussen. Het perceel heeft een redelijke achtertuin met een gezellige overkapping.
Kom zelf maar eens kijken en ga in gesprek met de makelaar om aan uw woonwensen invulling te geven. Een afspraak is, zoals u bij LvG makelaardij gewend bent, snel geregeld. U bent voor een bezichtiging dan ook welkom op elk moment van de dag of avond!

Locatie

Tuinstraat 6, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.