Thornerstraat 35

€299.000k.k.
Binnen twee weken verkocht!

Algemene gegevens

1. Deze sfeervolle woning ligt in de bekendste “witte” buurt van Sprundel, Thornerstraat; fraai straatbeeld, centraal gelegen, alleen bestemmingsverkeer, groen binnenterrein met speeltoestellen.
2. Alles is nog nieuw in deze instapklare woning uit 2010; energielabel A, luxe afgewerkt, rolluiken, complete keuken met extra brede inductiekookplaat.
3. Ruimte in overvloed: woonkamer en keuken 40m2, drie ruime slaapkamers, mega zolder oftewel een inhoud van 500m3.
4. De trendy woonkamer is voorzien van een sfeervolle gashaard, strak gestucte wanden en plafond en warme kleuren.
5. De ruime badkamer is een echte topper: ligbad, diepe douchehoek, dubbele wastafel, toilet en fraai eigentijds tegelwerk.

Deze woning is kwalitatief goed en rustig gelegen in een van de fraaiste buurten van Sprundel: de Thornerstraat. Deze nog nieuwe omgeving vormt een fantastisch wit geheel, is zeer rustig en heeft veel groen met speelvoorzieningen . Loop er maar eens doorheen; daarnaast heeft de buurt een snelle ontsluiting richting de rijksweg.
Niet alleen door zijn fraaie ligging en nieuwe kwaliteit is deze woning ideaal, maar met zeker ook door de trendy afwerking met fraaie warme kleuren. De sfeervolle woonkamer heeft een gezellige gashaard, is strak gestuct en voorzien van moderne eigentijdse lichte kleuren. De badkamer is letterlijk baden in luxe; een comfortabel ligbad, diepe douchehoek, fraaie sierradiator, toilet en een dubbele wastafel.

De woning is nog steeds bijna nieuwbouw, gebruik van traditionele goede materialen, goed onderhouden aan binnen- en buitenzijde. Deze woning is echt instapklaar: neem jouw persoonlijke spullen mee en ga er maar wonen. Uiteraard is deze woning heel duurzaam, simpel gezegd is de gehele schil goed geïsoleerd oftewel met recht een label A woning; voor extra isolatie en veiligheid heeft de woning aan de achterzijde rolluiken. De achtertuin is compact met een zithoek en is onderhoudsvrij.

Wees er snel bij, want deze kwalitatief goed afgewerkte luxe instapklare nieuwe woning in deze fraaie witte buurt zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat klaar!

Locatie

Thornerstraat 35, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.