Spoorstraat 55-57

Prijs op aanvraag
Verkocht voor plaatsing op Funda

Algemene gegevens

Verkocht voor plaatsing op Funda.

Normaal wordt bij de verkoop beschreven hoe mooi een woning is en de bijbehorende supermarkt en nog belangrijker de locatie. Uiteraard geldt dit ook voor deze woning en winkel, maar...
Het verkopen van een pand is meer dan dit, het gaat over het koppelen van verkoper aan toekomstige kopers. Voor een makelaar is dit een van de grootste uitdagingen; hoe eerder een koper hoe beter. Hier kwamen wij snel in contact met een zeer betrokken plaatselijke ontwikkelaar. Hij had allerlei ideeen (winkels met appartementen) die aansloten bij de gedachten van Lodewijks van Ginneken Makelaardij. Tijdens diverse gesprekken werden afspraken gemaakt, koper tevreden en nog belangrijker de verkopers. Na vele jaren met veel plezier een buurtsuper te hebben gerund, kunnen zij definitief gaan genieten van hun welverdiende rust.

Oftewel bij deze woning met winkel zijn wij uitstekend geslaagd! Lodewijks van Ginneken Makelaardij samen met de klant beschikken over een groot netwerk met vele zoekers.
Bij de voorbereiding van een verkoop is dit stap 1: hebben wij iemand in ons netwerk die zoekt wat een te verkopen woning te bieden heeft. Voor dit pand hadden wij zelfs meerdere kandidaten en bij het eerste bezoek was de klik er onmiddellijk.
In heel korte tijd kwamen wij tot afspraken, waar iedereen zich prettig bij voelde.
Resultaat: het pand komt te koop, met de melding het is verkocht! Wie wil dit niet?

Nieuwsgierig, neem contact op met Lodewijks Van Ginneken Makelaardij en maak kennis met hun vernieuwende aanpak en grote netwerk. Wees voorbereid, want voor u het weet zijn uw wensen ingevuld.

Locatie

Spoorstraat 55-57, Dorst, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.