Sint Janstraat 98

€199.500k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Woning met de meeste m2 woonoppervlakte op de begane grond (90 m2!) in deze courante prijsklasse.
2. Een scherpe prijs voor de perfecte mantelzorg vrijstaande woning, tevens rolstoel geschikt en uiteraard geschikt voor het gezin.
3. De geweldige plattegrond op de begane grond heeft o.a. twee fraaie luxe badkamers (15 m2!), oftewel baden in luxe.
4. De woonkamer kent mooie afmetingen en heeft een moderne trendy keuken.
5. De woning is fraai omgeven door veel groen, dit is uitzonderlijk op deze centrale locatie in Sprundel.

Deze woning onderscheidt zich door zijn geweldige mogelijkheden op de ruime begane grond (90m2): 2 badkamers (15m2), aparte keuken (8 m2), grote bijkeuken (12 m2!), slaapkamer(17 m2). De ruime bijkeuken (12 m2) is zeker ook geschikt als extra slaapkamer op de begane grond. Kortom, boven is uitsluitend extra ruimte om te slapen voor de kinderen of als hobbyruimte voor de ouders.
Door zijn centrale ligging in Sprundel aan de levendige St Janstraat zijn alle gangbare voorzieningen op loopafstand. Daarnaast is de woning bijna helemaal omgeven door groen, een geweldig zicht om dit als buurman te hebben.
De woning is geschikt voor diverse soorten van bewoning; mantelzorg voor vader en/ of moeder, rolstoelgebruiker, maar zeker ook gewoon geschikt voor gezin met kinderen. Vele soorten indelingen zijn mogelijk, voor iedereen is er een eigen plekje. In de aparte garage is uiteraard plaats voor de auto en overige vervoersmiddelen. In de tuinhuis aan de achterkant kan de rest worden opgeborgen.
De woning kent een scherpe prijs; waar koop je immers voor € 199.500,- een vrijstaande woning, met 450m3, 122m2 wonen waarvan 90m2 op de begane grond? Daarnaast zitten er vele luxe elementen in de woning, uiteraard heeft een gedeelte van de woning in deze courante prijsklasse ook onderhoud nodig. Naast de badkamers is de keuken echt luxe (slechts 4 jaar oud) met moderne apparatuur. De woonkamer heeft een mooie breedte aan voorzijde van 5m, hierdoor zijn diverse indelingsvarianten mogelijk.
Geniet van de uitgebreide fotoreportage. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Sint Janstraat 98, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.