Sint Janstraat 88A

€175.000K.K.
Verkocht

Algemene gegevens

Vijf redenen om deze vrijstaande goedkope kluswoning te kopen:
1. Een leuke kavel van 275m2 met een knusse vrijstaande woning met 90m2 wonen.
2. Deze woning is de goedkoopste vrijstaande kluswoning in Sprundel.
3. De plattegrond van deze woning biedt veel kansen, omdat er beneden veel ruimte is.
4. Centrale ligging aan de Sint Janstraat met een goede ontsluiting naar de rijksweg.
5. Levensloopbestendigheid is mogelijk door badkamer en slaapkamer op de begane grond te realiseren.

Deze vrijstaande woning is centraal gelegen in Sprundel in de mooie Sint Janstraat. Met zijn lage prijs is het de enige vrijstaande woning in Sprundel in de lagere prijsklassen. Er dient uiteraard wel rekening gehouden te worden met renovatie/modernisering.

De woonkamer grenst aan de aparte keuken die tevens gebruikt kan worden als eetkamer. Achter de keuken ligt de voormalige bakkerij, hier is alle ruimte om een slaapkamer met ensuite badkamer te creëren. Hiermee krijgt u een mogelijke vrijstaande levensloopbestendige woning.

De tweede verdieping bestaat uit een slaapkamer met een kastruimte, overloop met berging en een grote zolder. Grenzend aan de woning is er veel bergruimte in de schuur. Bij deze woning is het belangrijk om in kansen te denken, er zijn tal van mogelijkheden maar dit dient wel door de nieuwe eigenaar nog verwezenlijkt te worden. Kom zelf maar eens kijken en ga in gesprek met de makelaar om aan uw woonwensen invulling te geven. Een afspraak is, zoals u bij LvG makelaardij gewend bent, snel geregeld. U bent voor een bezichtiging dan ook welkom op elk moment van de dag of avond!

N.b. De exacte m2 van het perceel worden na kadastrale inmeting definitief vastgelegd, in deze fase schatten wij in dat het perceel ongeveer 265m2 is. In de diepe achtertuin komt een nieuwbouwwoning gelegen aan de Omgangstraat, dit bouwperceel wordt ongeveer 440m2 groot. Zie verder de indicatieve plattegrond bij de afbeeldingen.

Locatie

Sint Janstraat 88A, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.