Sint Janstraat 88

€225.000K.K.
Verkocht

Algemene gegevens

Vijf redenen om deze bijzondere vrijstaande kluswoning met grote schuur te kopen:
1. Een mooi kavel van ongeveer 310m2 met een knusse vrijstaande woning met 97m2 wonen en een ruime schuur van 60m2.
2. De plattegrond van deze woning biedt de mogelijkheid om er een levensloopbestendige woning van te maken.
3. De ruime schuur/ garage biedt diverse opties, een koppeling met de woning is denkbaar.
4. De knusse woonkamer en ruime eetkamer zijn apart te gebruiken.
5. Centraal gelegen in Sprundel, met goede ontsluiting naar de rijksweg.

Deze vrijstaande woning is centraal gelegen in Sprundel in de mooie Sint Janstraat. De woning is gedateerd en er dient rekening gehouden te worden met een flinke verbouwing. Dit biedt meteen ook kansen om de woning geheel naar wens te moderniseren. Krijgt u een glimlach op uw gezicht bij het zien van dit project? Dan is dit uw kans om hier uw droomwoning van te maken.

De woning heeft een knusse woonkamer die grenst aan een flinke eetkamer. Heerlijk lang tafelen of een avondje spelletjes spelen met familie of vrienden is hier geen probleem. De keuken grenst aan de eetkamer en aan de bijkeuken. Er dient hier ook zeker rekening gehouden te worden met modernisering, maar door de ruimte die de woning biedt zijn er tal van mogelijkheden. De badkamer en het aparte toilet zijn ook op de begane grond.

De tweede verdieping bestaat uit een grote overloop met veel bergruimte en een slaapkamer. De grote schuur bestaat uit diverse bergingen en een garage. Hier zit ook een tweede verdieping op met nog meer bergruimte en een zolder. De woning en schuur kunnen mogelijk ook aan elkaar geschakeld worden waardoor het een hele ruime woning kan worden; met vele opties op de begane grond.

Droomt u van een project als dit? Dan is dit misschien uw kans om uw droom te verwezenlijken. Maak nu een afspraak met LvG Makelaardij voor een bezichtiging en zie hoeveel kansen deze woning biedt. Een afspraak is, zoals u bij LvG makelaardij gewend bent, snel geregeld.

N.b. De exacte m2 van het perceel worden na kadastrale inmeting definitief vastgelegd, in deze fase schatten wij in dat het perceel ongeveer 310m2 is. In de diepe achtertuin komt een nieuwbouwwoning gelegen aan de Omgangstraat, dit bouwperceel wordt ongeveer 440m2 groot. Zie verder de indicatieve plattegrond bij de afbeeldingen.

Locatie

Sint Janstraat 88, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.