Sint Janstraat 70

€295.000k.k.

Algemene gegevens

1. Dé kluswoning van Sprundel: verdien tienduizenden euro’s met klussen aan uw eigen woning!
2. 1.500 m3 inhoud, 350m2 wonen en 657 m2 grond voor slechts € 295.000 oftewel heel veel kwaliteit voor een courante prijs.
3. Het is een vrijstaande woning; geschikt voor mantelzorg en daarnaast is dubbele bewoning heel goed mogelijk.
4. Begane grond: woonkamer/ keuken (40m2), voorkamer (25m2!), opkamer (10m2) en “extra” woning met woonkamer/ keuken (35m2), slaapkamer, badkamer etc etc
5. Moe na het klussen? Spring in uw eigen zwembad of ga lekker voor de sfeervolle allesbrander zitten.

Deze woning onderscheidt zich door zijn geweldige mogelijkheden op de ruime begane grond (ruim 190m2): 2 keer woonkamer/ keuken, ruime voorkamer, opkamer, kelder en slaapkamer, badkamer. Daarnaast is er boven bijna even veel ruimte, daar moet u echter flink voor aan de slag. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1876, hierdoor zijn er tal van authentieke elementen in de woning aanwezig.
Door zijn centrale ligging in Sprundel aan de levendige St Janstraat, zijn alle gangbare voorzieningen op loopafstand. Daarnaast is er een fraai zicht op molen “De Hoop”. De tuin is passend bij de grootte van de woning, gewoon ruim met een leuk eigen zwembad en een fraai sfeervol zitgedeelte.
De woning is geschikt voor diverse soorten van bewoning; mantelzorg voor vader en/ of moeder, maar zeker ook gewoon geschikt voor 1 of zelfs 2 gezinnen met kinderen. De meterkast is al voorzien van een tussenmeter, voor dubbele bewoning. Vele soorten indelingen zijn mogelijk, voor iedereen is er een eigen plekje in dit grote huis te vinden. In de schuur aan de achterzijde, kunnen al (tuin)spullen worden opgeborgen.
De woning kent een scherpe prijs; waar koop je immers voor € 295.000,- een vrijstaande woning met: 1.500m3 inhoud, 350 m2 wonen waarvan 190m2 op de begane grond? Uiteraard moet er nog flink geklust worden, maar daar kan dan ook geld mee worden verdiend. Een goede bouwtechnische keuring is een vereiste, voordat u lekker aan de slag gaat.
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Sint Janstraat 70, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.