Singelstraat 47

€149.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Een van de goedkoopste vrijstaande woningen in St. Willebrord met 260m2 eigen grond.
2. Knusse gezellige woonkamer in 2 delen van 30m2 en aparte ruime (bij)keuken van 15m2.
3. De ideale starterswoning, goed gelegen in St. Willebrord, “echte” financiële maandlasten slechts € 150,-.
4. Goede prijs kwaliteitsverhouding, onderhoud is nodig, maar het pand heeft wel 360m3 inhoud en 260m2 eigen grond.
5. Aparte ruime garage met zolder voor extra bergruimte.

Deze woning is centraal maar toch rustig gelegen in St. Willebrord: Singelstraat. Door zijn zeer scherpe prijsstelling, is deze vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel, zelfs voor starters goed bereikbaar. Een droom voor elke starter die op zichzelf wilt wonen, onmiddellijk een vrijstaande woning. Bij volledige financiering van de aankoopprijs zijn de netto maandlasten slechts ongeveer € 500,- (bij een rente van 1,8%); hierbij is aflossing ad € 350,- oftewel sparen bij inbegrepen.

De woonplattegrond is voorzien van de geliefde aparte keuken. De woonkamer verdeelt in twee gelijkwaardige plattegronden is echt gezellig en op diverse manieren aangenaam in te richten. In deze woning moet nog wel flink worden geklust, maar dan heb je wel helemaal je eigen stekje. De bovenverdieping heeft naast 3 slaapkamers en een badkamer; meerdere diepe inbouwkasten. De woning heeft een fraaie groene voortuin en de achtertuin is aangenaam gelegen op het zuidwesten, met veel groen.

Wees er snel bij, want deze zeer scherp geprijsde vrijstaande woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Singelstraat 47, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.