Schuurkerkstraat 1

€550.000k.k.
Binnen twee weken verkocht!

Algemene gegevens

1. Perfect afgewerkte en instapklare vrijstaande woning: 900m3 inhoud en ruime kavel van 478m2.
2. Bouwjaar 1996; geheel geïsoleerd (energielabel B); geheel ingebouwde rolluiken, camerabewaking met diverse schermen.
3. Grote garage voorzien van een met vaste trap bereikbare ruime slaapkamer op bovenverdieping en oprit voor meerdere auto’s. De garage is geheel afgewerkt en voor meerdere doeleinden te gebruiken.
4. Fantastische serre en fraaie overkapping bij luxe tuinhuis en keurig verzorgde onderhoudsarme tuin.
5. Aantrekkelijke locatie aan buitenzijde Sprundel met geweldig uitzicht over de weilanden.

Deze topwoning is aantrekkelijk gelegen aan de buitenzijde van Sprundel nabij de centrale St. Janstraat. De woning heeft een fraai uitzicht over het buitengebied en een snelle ontsluiting naar de Rijksweg. Deze woning heeft veel woonruimte en daarnaast een boven gemiddeld ruime garage die meerdere mogelijkheden biedt. Een fraaie ruime serre maakt het mogelijk om vele dagen te genieten in de tuin. De woonkamer is gezellig en ruim en voorzien van een knusse houtkachel. De landelijke moderne keuken heeft een groot aanrecht met luxe inbouwapparatuur. De woning is in perfecte staat: de gehele buitenschil heeft recent een onderhoudsbeurt gehad. Alles is in stijl afgewerkt, dit zie je onder andere terug aan de netjes ingebouwde rolluiken. Deze bieden naast extra isolatie ook extra veiligheid; tevens zijn buitencamera’s en bijbehorende schermen aangebracht. De luxe komt dus structureel terug aan binnen- en buitenzijde, kom dit zelf bewonderen.

De slaapkamers zijn keurig afgewerkt en de badkamer is ruim en compleet: baden in luxe met een aparte douche en een stijlvol ligbad. De master bedroom is voorzien van een balkon met uitzicht over de achtertuin. In de tuin is het echt genieten of in de serre of onder de fraaie grote overkapping bij het stoere tuinhuis, waar gezellig van de ondergaande zon genoten kan worden. De zolder is bereikbaar met vaste trap en rond het geheel verder af. Naast een ruime berging is de zolder ook mogelijk te gebruiken als extra slaapkamer.

Uw interesse gewekt? Kijk dan vooral eerst de video en kom daarna langs bij deze luxe landelijke moderne topwoning op deze toplocatie. U bent welkom voor een bezichtiging op ieder moment van de dag of avond. De koffie staat altijd klaar!

Locatie

Schuurkerkstraat 1, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.