Schuurkerkstraat 1

€475.000k.k.

Algemene gegevens

1. Luxe afgewerkte en instapklare vrijstaande woning: 900m3 inhoud en ruime kavel van 478m2.
2. Bouwjaar 1996; geheel geïsoleerd; energielabel B; geheel ingebouwde rolluiken.
3. Grote garage voorzien van een met vaste trap bereikbare ruime bovenverdieping en oprit voor meerdere auto’s. De garage is geheel afgewerkt en voor meerdere doeleinden te gebruiken.
4. Ruime badkamer met licht tegelwerk, stijlvol ligbad en aparte douche.
5. Aantrekkelijke locatie aan buitenzijde Sprundel met fraai uitzicht over de weilanden, knusse tuin met diverse overkappingen.

Deze gezellige vrijstaande woning ligt aantrekkelijk gelegen aan de buitenzijde van Sprundel nabij de centrale St. Janstraat. De woning heeft een uitzicht over het buitengebied en een snelle ontsluiting naar de Rijksweg. Deze woning heeft veel woonruimte en daarnaast een boven gemiddeld ruime garage die meerdere mogelijkheden biedt. De woonkamer met openslaande tuindeuren grenst aan een met zorg ingerichte tuin en is voorzien van een knusse houtkachel. De landelijke moderne keuken heeft een groot aanrecht met luxe inbouwapparatuur. De woning is netjes afgewerkt. Dit zie je onder andere terug in de inpandige rolluiken. Deze bieden daarnaast extra isolatie en veiligheid.

De afwerking gaat boven verder. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt en de badkamer is ruim en compleet: baden in luxe met een aparte douche en een stijlvol ligbad. De zolder is bereikbaar met vaste trap en rond het geheel verder af. Naast een ruime berging is de zolder ook mogelijk te gebruiken als extra slaapkamer. De master bedroom is voorzien van een balkon met uitzicht over de achtertuin. Deze tuin ook heeft een verrassing voor kinderen, namelijk een op schaal nagebouwde echte woning! Breng dus ook vooral de kinderen mee naar een bezichtiging. Daarnaast heeft de tuin een grote overkapping met tuinhuis waar gezellig van de ondergaande zon genoten kan worden.

Uw interesse gewekt? Kijk dan vooral de video en kom langs bij deze luxe landelijke moderne woning. U bent welkom voor een bezichtiging op ieder moment van de dag of avond. De koffie staat altijd klaar!

Locatie

Schuurkerkstraat 1, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.