Rucphensebaan 8

€399.000K.K.
Verkocht

Acht redenen om deze woning te kopen!

Algemene gegevens

Vijf redenen om deze vrijstaande woning met extra woning in tuin (nr. 8C) te kopen:
1. Dit adres is voorzien van 2 huisnummers; hiermee als blijvende mantelzorgwoning of extra te verhuren woning te gebruiken.
2. De vrijstaande woning met extra woning zijn samen maar liefst 855m3 inhoud, 169m2 wonen en dit alles ligt op een fraai perceel aan de Rucphensebaan van 585 m2!
3. Aan de voorzijde ligt de aparte garage met ervoor 2 parkeerplaatsen oftewel 3 parkeerplaatsen op het eigen perceel.
4. De vrijstaande woning is grotendeels levensloopbestendig; heeft op de begane grond een luxe nieuwe badkamer en de berging is aanpasbaar tot slaapkamer.
5. De tuin is keurig verzorgd, voorzien van een pomp met grondwater en in de schuur is krachtstroom aanwezig om lekker te kunnen klussen; naast de schuur ligt een gezellig atelier of extra slaapkamer.

Centraal gelegen in Sprundel ligt aan de Rucphensebaan 8 EN 8C; dit is een vrijstaande woning met extra woning en aparte garage. Het geheel biedt heel veel ruimte om te wonen, klussen of andere leuke hobby’s. Om een goede indruk te krijgen moet je echt komen kijken.

De begane grond van deze woning is lekker ruim met een eetkamer, woonkamer en een aparte keuken om heerlijk rustig van de maaltijd te genieten. Recent is naast de keuken een luxe badkamer ingericht, een plaatje om te zien. Tevens ligt er een ruime berging naast de keuken, met wat aanpassingen kan dit een slaapkamer op de begane grond worden. Op de bovenverdieping liggen 3 ruime slaapkamers en een aparte toilet.

Dan de verrassing in uw achtertuin: een extra woning, gelijkvloers en maar liefst 50m2, op nummer 8C. Hiernaast ligt een grote schuur om lekker in te klussen en een atelier wat te gebruiken is als hobbykamer of om workshops te geven. Na afloop van de workshop kan er nog een lekker drankje onder de grote overkapping gedronken worden. Kortom een perceel met vele mogelijkheden om te wonen, te klussen en te …

De woning is oerdegelijk gebouwd met traditionele materialen, alles is goed onderhouden en verkeert dan ook in goede staat. De garage met ervoor enkele parkeerplaatsen is te openen via een roldeur. De woning heeft hardhouten kozijnen met dubbel glas en is geheel voorzien van rolluiken; hiermee extra isolatie en extra veilig. De woning is keurig onderhouden aan de binnen- en buitenzijde. Dit geldt ook voor de nette ruime tuin aan voor- en achterzijde. De luxe badkamer op de begane grond is splinternieuw en afgewerkt met eigentijdse materialen. Ook de HR CV ketel is zo goed als nieuw.

Kom maar eens langs bij deze vrijstaande woning met extra verblijf en veel hobbyruimte en ervaar de mogelijkheden. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond.

Locatie

Rucphensebaan 8, Sprundel, Nederland

Uw makelaar