Rucphensebaan 1H Sprundel

€319.000kk
Verkocht

Acht redenen om deze woning te kopen!

Algemene gegevens

Vijf redenen om deze instapklare onderhoudsarme ruime tweekapper te kopen:
1. Deze keurige onderhoudsarme woning uit 1996 verkeerd in prima staat: kunststof kozijnen Maas Jacobs, goed geïsoleerd (label B) en elektrische rolluiken.
2. Mooie riante plattegrond: grote woonkamer (35m2), aparte (bij)keuken (20m2) en 4 slaapkamers.
3. Ruime, bijna inpandige, garage met elektrische deur en extra opstelplaats auto op eigen terrein.
4. Royale, gezellige, onderhoudsarme tuin op het zuiden die veel privacy biedt.
5. Ruime zolder met betonvloer, vaste trap en een extra ruime slaapkamer van 15m2.

Algemene omschrijving
Deze woning is zeer centraal gelegen in Sprundel: Rucphensebaan. Deze ruime en instapklare tweekapper uit 1996 heeft fraaie kunststofkozijnen, is goed geïsoleerd (label B) en compleet voorzien van elektrische rolluiken, welke ook dienen als extra isolatie of beveiliging. De ruime woonkamer is door de grote ramen erg licht. De royale zithoek bevindt zich aan de voorkant van de woning en de gezellige eethoek aan de achterkant. In de aparte keuken kunt u heerlijk rustig van uw maaltijd genieten. In de bijkeuken treft u veel extra opbergruimte. De binnenzijde is strak gestuct en met trendy (lichte) kleuren afgewerkt.
De ruime badkamer is compleet door een ligbad, douchehoek, wastafel en toilet. De 3 slaapkamers op de eerste verdieping hebben lichte kleuren, nieuwe laminaatvloer en keurig afgewerkte wanden. De zolder is verrassend en compleet afgewerkt tot een ruime 4e(!) slaapkamer met veel bergruimte.
Onderhoud aan de buitenschil en tuin is amper nodig, een veel gehoorde woonwens in deze drukke tijden. De garage heeft een automatische garagedeur en is voorzien van verwarming, water en elektra.
In de op het zuiden gelegen gezellige achtertuin schijnt de zon de gehele dag, de tuin is onderhoudsarm dus alle tijd om te genieten. Wees er snel bij, want deze instapklare en eigentijdse onderhoudsarme tweekapper zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Rucphensebaan 1H, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.