Rucphensebaan 1 E

€295.000k.k.

Algemene gegevens

1. Deze onderhoudsarme woning uit 1996 met onderhoudsarme tuin, verkeerd in prima staat: kunststof kozijnen Maas Jacobs, goed geïsoleerd (label B) en elektrische rolluiken.
2. Mooie ruime plattegrond: grote woonkamer / keuken van meer dan 40m2, slaapkamer van 12 en 14m2.
3. Ruime bijna inpandige garage met electrische deur en extra opstelplaats auto op eigen terrein, daarnaast een hofje aan achterzijde met extra parkeergelegenheid.
4. Compleet nieuwe stijlvolle luxe badkamer met ligbad en fraaie douchehoek.
5. Ruime zolder met betonvloer, met vaste trap, te gebruiken als extra ruime slaapkamer van 20m2.

Deze woning is zeer centraal gelegen in Sprundel: Rucphensebaan. Deze ruime en instapklare tweekapper uit 1996 heeft fraaie kunststofkozijnen , is goed geïsoleerd en compleet voorzien van rolluiken. De mooie elektrische rolluiken op de gehele woning, dienen als extra isolatie of als beveiliging. De badkamer is echt een geheel nieuw plaatje van topkwaliteit; baden in luxe… De slaapkamers lichte kleuren, nieuwe laminaatvloer en strakke wanden en plafonds.
Onderhoud aan de buitenschil en tuin is amper nodig, een veel gehoorde woonwens in deze drukke tijden. De binnenzijde is strak gestuct en met trendy (lichte) kleuren afgewerkt. Met de garage, welke is voorzien van verwarming water en electra, heeft het geheel bijna 500m3 inhoud.
In de op het zuiden gelegen achtertuin, schijnt de zon de gehele dag. Wilt u even niet in de zon, dan zorgt het grote uitvalscherm voor de nodige verkoeling. Wees er snel bij, want deze instapklare en eigentijdse onderhoudsarme woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

In de op het zuiden gelegen achtertuin, schijnt de zon de gehele dag. Wilt u even niet in de zon, dan zorgt het grote uitvalscherm voor de nodige verkoeling. Wees er snel bij, want deze scherp geprijsde woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Rucphensebaan 1 e, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.