Rozenkransstraat 30

€225.000

Algemene gegevens

Vijf redenen om deze sfeervolle knusse tweekapper te kopen:

1. Keuken met ruime bijkeuken zijn zeer gezellig samen en vormen de aangename sfeer in deze knusse woning.
2. De ideale starterswoning, centraal gelegen in St. Willebrord, “echte” maandlasten slechts € 200,-!
3. Fraaie woonkamer met strak stucwerk en openslaande tuindeuren naar het ruime terras.
4. U houdt van lekker eten, dan biedt deze keuken alles wat u wenst om lekker aan de slag te gaan: eet smakelijk!
5. Ook de badkamer past in de sfeer van deze woning en is luxe afgewerkt: comfortabel ligbad, houten kastje met wastafel en fraaie vloer.

Deze woning is centraal gelegen in St. Willebrord: Rozenkransstraat. Door zijn scherpe prijs, is dit nu een van de goedkopere woningen uit St. Willebrord. De ideale starterswoning: bij volledige financiering zijn de netto maandlasten slechts ongeveer € 600,- (bij een rente van 1,8%); hierbij is aflossing ad € 400,- oftewel sparen bij inbegrepen.

De woning is in prima staat met hardhouten kozijnen en uiteraard dubbel glas. Woonkamer en keuken en bijkeuken vormen een gezellig en een heel knus geheel. Deze woning is gewoon gezellig en dat moet je echt live zien. De woning heeft een lichte afwerking aan de binnenzijde met strak stucwerk . De keuken met ruime bijkeuken gaat er voor zorgen dat je daar vaak zit; of om lekker te eten of om gewoon lekker te kletsen. De badkamer ademt dezelfde sfeer als de rest van de woning, knus en goed afgewerkt. Een lekker ligbad, luxe wastafel en dito vloertje. Woning is goed onderhouden en heeft betonvloer op begane grond en hout op de eerste verdieping.

Wees er snel bij, want deze scherp geprijsde sfeervolle woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Rozenkransstraat 30, 4711 CX Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.