Postbaan 36

€200.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Omdat je heel het jaar vakantie wil hebben…
2. Een topkavel van 3.450m2: speeltoestellen, speelweiden, gezellige bar, houten terras, ligweiden en uiteraard de recreatiewoning oftewel een eigen buitenverblijf vlakbij het Ossekopke.
3. De droomlocatie voor elk familiefeest; gezellig met zijn allen barbecueën, drankje aan de bar, potje voetballen, luisteren naar muziek en gezellig kletsen.
4. De instapklare recreatiewoning (40M2): luxe compleet ingerichte keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer en gezellige houten veranda.
5. De combinatie van sfeervolle recreatiewoning met parkachtige kavel geeft topkwaliteit; u heeft het hele jaar een vakantiegevoel.

Deze fraaie topkavel met instapklare recreatiewoning ligt heerlijk rustig in de bossen nabij het Ossekopke te Rucphen. Dus mocht je lekker uit willen gaan lunchen of dineren, dat kan bij de bijna buren van het Ossekopke. Daarnaast leef je natuurlijk in een fantastisch bos gebied en op korte afstand van onder andere Skidôme Rucphen, zwembad de Vijfsprong; maar ook ben je snel op de Rijksweg A 58. Het grote groene perceel is keurig groen omheind, heeft diverse speelweiden; vakantieplezier het hele jaar door. De rust die je zoekt, ga je hier zeker vinden. Daarnaast is het goed mogelijk om gezellig met vrienden te barbecueën, gezellig kampvuur, in je eigen bar wat te drinken etc. Alles wat je vroeger als kind deed of wilde kun je hier doen; boswandelingen, hut bouwen, boom klimmen, verstoppertje, voetballen en ga zo maar door. Het perceel is groot en heeft dus ook vele eigen parkeerplaatsen.
De recreatiewoning ademt sfeer uit; compleet van kwalitatief hoogwaardig hout en dito afwerking, luxe keukeninrichting, comfortabele badkamer, gezellige woonkamer. De keukeninrichting is van topkwaliteit en op maat gemaakt door de vakmannen van Akkermans interieurbouw, zij gaan alleen voor topkwaliteit kom maar eens kijken. Dus een instapklare sfeervolle recreatiewoning op een geweldige plek. De woning is van alle gemakken voorzien en de inrichting is compleet. De vloer is van massief eiken; de complete schil is goed geïsoleerd, CV ketel uit 2009. De 2 slaapkamers zijn perfect voor het gezin of om gezellige vrienden te laten logeren.
Wacht niet te lang met langskomen, want deze top recreatiewoning in jouw eigen park is uniek in zijn soort in Rucphen en omgeving, oftewel zal snel verkocht zijn. Je bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Postbaan 36, Rucphen, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.