Poppestraat 59

€325.000K.K.
Verkocht

Algemene gegevens

Vrijstaande te renoveren woning op ruime kavel in de dorpskern van St. Willebrord
1. Deze vrijstaande woning staat op een kavel van maar liefst 500m2. Het ruime perceel is als het ware verdeeld in 3 delen: wonen, klussen/garage en de (moes)tuin.
2. De schuur/ garage is ongeveer even groot als de woning zelf en voorzien van gas, water, elektra. Er is een smeerput, dus er kan geklust worden. Samen met de grote zolder heeft de schuur een inhoud van 340m3.
3. De vrijstaande woning heeft een aparte woonkamer, keuken, bijkeuken en badkamer op de begane grond.
4. De royale woonkamer heeft een oppervlakte van 32m2 en de aparte keuken is 12m2
5. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en diverse inbouwkasten. Je hebt hier dus alle ruimte voor een compleet gezin of je kunt een kamer omtoveren naar een inloopkast, hobbykamer of thuiswerkplek.

Op slechts een paar minuten lopen van de Dorpstraat ligt de karakteristieke Poppestraat. Vanuit nummer 59 bereik je alle voorzieningen binnen enkele minuten fietsen of lopen.

Deze vrijstaande woning staat op een kavel van 500m2, je hebt hier dus alle ruimte voor jezelf en je gezin, familie of vrienden. De woning moet gerenoveerd worden, hiermee krijg je eigen droomwoning. Dus houd je van klussen? Pak dan je gereedschap en je kunt hier direct aan de slag.

Bij deze woning kom je langs de voordeur binnen in de hal waar meteen de trap naar boven is en de deur naar de woonkamer. Aan de voorzijde van de woonkamer is de zithoek, hier heb je genoeg privacy door de royale voortuin, aan de achterzijde is de eetkamer. De aparte keuken grenst aan de eetkamer. De keuken is eenvoudig, maar valt meteen op door de vintage tegeltjes aan de muur, deze vrolijke kleur tovert direct een glimlach op je gezicht. Achter de keuken is de badkamer en de bijkeuken, waar tevens ook de wasmachineaansluiting zit.
Op de bovenverdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers met inbouwkasten. Een kamer is uitgerust met een echt vintage behang, je moet er natuurlijk van houden maar het oogt meteen gezellig. Op de overloop is ook nog een wasruimte waar je voor het slapen gaan nog even snel je tanden poetst of een glaasje water pakt.

De tuin bij deze woning is echt groot, je kunt hier diverse terrassen maken, een mooie overkapping, vijver, speelveld of moestuin. Het kan allemaal. De schuur is ongeveer even ruim als de woning, hier is elektra, water en gas aanwezig. Je kunt hier dus een praktijk, atelier of kantoor aan huis beginnen. Of denk aan een hobbyruimte waar je aan auto’s kunt sleutelen of bijvoorbeeld een muziekstudio. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden omdat de ruimte enorm is. Er is zelfs nog een zolderverdieping in de schuur. De schuur is nu verdeeld in 3 ruimtes: een garage en 2 kamers, maar dit kan natuurlijk allemaal aangepast worden.

Zoals eerder genoemd dient hier rekening gehouden te worden met modernisering. Gaan jouw handen jeuken bij het zien van deze woning? Wil jij hier helemaal je eigen draai aan geven en misschien nog wat originele vintagetegeltjes of behang behouden? Neem dan snel contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.

Locatie

Poppestraat 59, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.