Paulus Potterstraat 36

€550.000k.k.

Algemene gegevens

1. Karakteristieke vrijstaande woning met 900m3 inhoud en perfecte ruime kavel van 1.525m2.
2. Woonruimte in overvloed: woonkamer ruim 80m2, keuken 24m2, 2 slaapkamers én badkamer begane grond!
3. Compleet levensloopbestendig door 2 slaapkamers en badkamer op begane grond; daarnaast 2 slaapkamers en badkamer op 1e verdieping.
4. De woonkamer van 80m2 is de parel van het huis: diverse sfeervolle hoek(jes), twéé haarden, twéé schuifpuien naar de fraaie achtertuin.
5. Locatie aan buitenzijde Rucphen is top, fraai uitzicht over de weilanden, Skidome op loopafstand.

Deze fraaie vrijstaande woning ligt heerlijk rustig aan de buitenzijde van Rucphen. Heerlijk wandelen door het buitengebied, of lekker naar de Skidome. Deze woning heeft veel woonruimte; giga woonkamer grenzend aan een grote tuin. Daarnaast perfect levensloopbestendig door de slaapkamers en ruimte badkamer op de begane grond. Oftewel waar tref je een woonkamer van ruim 80m2 met 2 heerlijke haarden? Door de ruime opzet heeft deze bungalow vele mogelijkheden: kantoor op begane grond, badkamer naast slaapkamer, woonkamer op diverse manieren in te delen, daarnaast een aparte keuken. Het grote perceel is keurig groen aangelegd en heeft ook diverse sfeervolle hoekjes.

De woonkamer is niet alleen heel groot, maar heeft een tweetal schuifpuien naar de tuin, een fraai licht gestuct plafond en dus 2 haarden. De keuken bestaat uit 2 delen en is in totaal 24m2; een gedeelte om heerlijk te koken en een zitgedeelte met ook een schuifpui voor naar de tuin. Na het eten is het mogelijk om aangenaam in een van de knusse hoekjes van de woonkamer lekker een boek te lezen of gezellig bij de open haard te relaxen. Kortom, vele plekjes zijn aanwezig, om in deze bungalow te genieten. Om het geheel af te ronden, is het bij deze woning ook eenvoudig mogelijk om vanuit thuis te werken, doordat er 2 slaapkamers op de begane grond zijn.

De master bedroom is ruim, ligt heerlijk aan de achtertuin en je loopt vanuit deze slaapkamer ook zo de badkamer met jacuzzi binnen. De tuin is ruim, heeft diverse gezellige zithoekjes en door zijn diepte en breedte is er altijd zon of uiteraard schaduw indien gewenst.

Wacht niet te lang met langskomen, want deze woning zal snel verkocht zijn. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Paulus Potterstraat 36, Rucphen, Nederländerna

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.