Patrijzendonk 7

€249.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Ideale onderhoudsvrije tweekapper : kunststofkozijnen met overal dubbel glas, kunststof dakkapel.
2. De perfecte afgewerkte luxe zolder: splinternieuwe grote kunststof dakkapel, met geweldige extra grote slaapkamer van 20m2!
3. Een scherpe prijskwaliteitsverhouding met ruim 425m3 inhoud en 207m2 eigen grond.
4. Goed geïsoleerde woning, welke geheel is voorzien van (elektrische/ automatische) rolluiken, oftewel heeft extra isolatie en is dus optimaal veilig.
5. Onderhoudsvrije achtertuin met fraaie overkapping, garage en carport/ extra garage.

Deze luxe en onderhoudsvrije tweekapper is gelegen in een van de donken van Sint Willebrord, De Patrijzendonk: alleen bestemmingsverkeer, gezellige buurt, buitenzijde St. Willebrord. Het pand is de geheel voorzien van kunststof kozijnen, overal dubbel glas, automatische/ electrische rolluiken (begane grond en boven handmatig bedienbaar). De installatie werkt perfect met de Homewizzard, oftewel eenvoudige verplaatsbare contactdozen, automatische rolluiken, koppeling met jouw smartphone, schakeling verlichting. De fraaie grote woonkamer met open keuken (ruim 40m2) heeft een super strak gestuct plafond en wanden, met warme kleuren, fraaie laminaatvloer met brede planken. De topper van deze woning is de perfecte zolder met giga kunststof dakkapel, hierdoor ontstaat een (bijna) hemelse grote slaapkamer met veel licht. Deze moet je echt live gezien hebben, kijk alvast maar naar de foto’s!
Optimale privacy is gewaarborgd in de onderhoudsarme achtertuin, met gezellige grote overkapping. Niet alleen zijn de rolluiken elektrisch, maar ze gaan via de Homewizzard ook op elk willekeurig tijdstip open of dicht. De garagedeur gaat uiteraard ook via de afstandsbediening elektrisch open. Voor de garage staat een fraaie grote carport (bijna ook garage, stalling voor 2 auto’s) van maar liefst 20m2, met diverse inbouwspots en afsluitbaar elektrisch rolluik. Oftewel in principe heb je een dubbele garage van in totaal 40m2!
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Patrijzendonk 7, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.