Pastoor kroesstraat 16

€225.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Zeer luxe keuken met topapparatuur, van ingebouwde koffiemachine tot inschuifbare afzuigkap op kookeiland, cooker, granieten blad, inductiekoken.

2. Ruime begane grond: woonkamer met keuken ruim 50m2, luxe badkamer, 2 bijkeukens met kelderkast.

3. Ruime achtertuin op het zuiden, via carport met mogelijkheid meerdere auto’s en verschillende zithoekjes.

4. Boven in de slaapkamers moet er nog wat geklust worden, maar hierdoor volledig naar eigen smaak af te werken.

5. Ruimte in overvloed bij deze hoekwoning, met een perceel van 270m2 en ongeveer 130m2 wonen.

Deze woning is centraal gelegen in St. Willebrord, zijstraat van de Dorpstraat met zijn vele voorzieningen. Niet alleen door zijn ligging ideaal, maar met name door de zeer luxe afwerking van de begane grond; dit is echt een paleis(je). Wanneer je echt een luxe keuken wilt zien, kom dan snel kijken, werkelijk alles aanwezig! Van een granieten blad, luxe apparatuur, een kookeiland, cooker en altijd topkoffie.

De woning heeft een lichte afwerking aan de binnenzijde met fraai stucwerk en diverse inbouwspots. Ook de badkamer op de begane grond is keurig afgewerkt en voorzien van dubbele wastafel, inloop douche, toilet. Woning is grotendeels voorzien van rolluiken, hierdoor extra veilig en geeft extra isolatie. Enkele ruimtes vragen nog wat afwerking, maar daarmee is deze woning dan ook geheel afgewerkt en is het verder lekker genieten.

Onderhoudsarme diepe achtertuin en voortuin; met name de achtertuin is groot en veel is er mogelijk. Van verschillende zithoekjes, klussen aan de auto of afgesloten speelruimte voor de kinderen. Wees er snel bij, want deze kwalitatieve luxe afgewerkte woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Pastoor Kroesstraat 16, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.