Omgangstraat

€130.000K.K.
Onder bod

Algemene gegevens

Lodewijks Van Ginneken makelaardij is actief op zoek naar bouwkavels, op deze locatie is dat op een creatieve wijze mogelijk gemaakt. Bent u zoek naar een locatie om uw droomwoning te realiseren? Informeer dan snel bij deze makelaar naar de mogelijkheden of nog beter schrijf u in via zijn website. Mogelijk vindt hij ook voor u binnenkort een mooie droomkavel!

Vijf redenen om deze fantastische kavel van ruim 400m2 op deze locatie te kopen, om jouw droomwoning te realiseren:

1. Een ruime groene vierkante kavel op een mooie locatie aan de rand van Sprundel te kopen.
2. De kavel is ongeveer 20m breed aan voorzijde en 22m diep, waarbij elke soort droomwoning mogelijk is. Wilt u dit geheel zelf doen, wenst uw begeleiding, zoekt u een architect of is catalogusbouw iets voor u? Ga in gesprek met de makelaar en laat uw woondromen uitkomen. Ook de manier van financiering voor het geheel, is in dit gesprek bespreekbaar.
3. Nieuwbouw is zeker in deze tijden top, extra duurzaam, gasloos, meer comfort, energiezuinig of zelfs Nul op de meter is mogelijk; alles is naar uw eigen wens in te richten, dat wil toch iedereen?
4. Voor de bouwkavel wordt in overleg met gemeente en koper de bestemming wonen verder uitgewerkt, hiermee kunt u zelf bepalen hoe uw droomwoning er uit komt te zien.
5. Door de centrale ligging in Sprundel zijn alle voorzieningen nabij én door de ligging is er een snelle verbinding richting de A58.

Locatie

Omgangstraat, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.