Omgangstraat Sprundel

€650.000V.O.N.
Onder bod

Algemene gegevens

Op zoek naar een levensloopbestendige nieuwbouwwoning in het centrum van Sprundel aan de Omgangstraat? Kom dan eens langs bij Lodewijks Van Ginneken Makelaardij voor een uitgebreide toelichting.

Waarom deze heerlijke vrijstaande nieuwbouwwoning kopen?

1. Vrijstaande levensloopbestendige nieuwbouwwoning; een plek om te gaan genieten van alle rust. Absoluut onderhoudsarm en alles splinternieuw.
2. De woning is geheel gasloos en heeft een heerlijke verkoelende of juist verwarmende vloerverwarming. Uiteraard voldoet de woning aan alle gestelde Bouwbesluit eisen van een superduurzame nieuwbouwwoning.
3. Heb je speciale wensen? Omdat het nieuwbouw betreft bespreken we graag alle wensen: de woning wordt op maat speciaal voor jou gebouwd en afgewerkt. Kies in overleg je eigen badkamer en keuken, deze zijn inbegrepen in de prijs.
4. De heerlijke tuin ligt op het zuidwesten, de opkomende en ondergaande zon kun je hier vanuit eigen tuin bekijken. Altijd vakantie in eigen tuin dus.
5. Maatwerk is het uitgangspunt! Een samenwerking tussen aannemer Marcel van Hal Timmerwerken, Bouwkundig Tekenbureau Jeroen Havermans en Kees Konings van Lodewijks Van Ginneken makelaardij.

Deze prachtige nieuwbouwwoning moet nog worden gerealiseerd, daar zitten natuurlijk een hoop voordelen aan: zo kun je zelf meedenken over allerlei zaken. De woning is erg ruim met ongeveer 180m2 woonoppervlak, met name de benedenverdieping is heel erg royaal. De woonkamer en open keuken zijn zo ingedeeld dat je ze als twee aparte ruimten kunt gebruiken, maar je hebt toch verbinding met elkaar. Op de begane grond is een slaapkamer en een badkamer; de ideale levensloopbestendige woning! Zie jij jezelf hier al oud worden? Of slaap je zelf graag op de begane grond met je eigen badkamer en laat je op de bovenverdieping de kinderen slapen met hun eigen badkamer? Dat kan hier allemaal.

Deze woning heeft maar liefst 3 slaapkamers en een hobbykamer, 2 badkamers die geheel naar eigen wens in te richten zijn en de keuken kun je ook naar eigen idee inrichten. Ga je hier voor een kookeiland of een U keuken? Of misschien wel voor een L vormige keuken? De keuze is helemaal aan jou. In de bijkeuken is er genoeg ruimte voor extra opslag. Een mooie keuken en badkamer zijn inbegrepen in de verkoopprijs, maatwerk is hierbij uiteindelijk het uitgangspunt.

De woonkamer, keuken, slaapkamer en ensuitebadkamer op de begane grond zijn heerlijk licht door de grote raampartijen. Je geniet hier van het vroege ochtendzonnetje en ziet de (klein)kinderen of de hond lekker spelen in de achtertuin.
De inpandige garage is ruim genoeg voor een auto en nog opslag, op de oprit kun je 2 auto’s kwijt. Je parkeert hier dus altijd op je eigen terrein.

De woning wordt uiteraard conform de huidige norm gebouwd, daarmee heb je dus een hele duurzame plek: gasloos, perfecte isolatie en vloerverwarming. Met een nieuwbouwwoning hoef je je ook geen zorgen te maken over onderhoud op korte termijn. Alles is straks helemaal nieuw in deze prachtige woning.

Alles wordt voor jou geregeld door de regionale partners: Marcel Van Hal Timmerwerken (Sprundel), Havermans Bouwkundig Tekenbureau (Zundert) en LvG Makelaardij (Sprundel). Zij slaan hun handen in een om deze prachtige levensloopbestendige nieuwbouwwoning te realiseren op een unieke plek in het dorp Sprundel. Benieuwd of dit mooie project bij jouw woonwensen past? Maak dan nu snel een afspraak met LvG Makelaardij!

Locatie

Omgangstraat, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.