Noordsingel 1

€235.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Optimaal wooncomfort in deze scherp geprijsde eigentijdse tweekapper, welke buiten en binnen is voorzien van fraaie lichte kleuren.
2. Mooie ruime plattegrond: gezellige woonkamer, uitgebouwde keuken, betegelde zolder welke met vaste trap ook als extra slaapkamer te gebruiken is.
3. Ruime garage met electrische deur, maar ook te gebruiken als feest café met bar en laminaatvloer. Lange oprit biedt plaats aan meerdere auto’s.
4. Tuin op het westen met grote houten overkapping over gehele breedte, met fraaie spots en onderhoudsarme tuin.
5. Goed geïsoleerde woning, dubbel glas en tevens rolluiken, oftewel extra isolatie en optimaal veilig.

Deze woning is rustig gelegen in de gezellige wijk de Branden in Sprundel aan de Noordsingel. Dit moderne pand uit 1986 heeft, is goed geïsoleerd en compleet voorzien van (electrische) rolluiken. Door de aangebouwde keuken is de woonkamer extra ruim en door de vele lichte kleuren en het strakke stucwerk oogt het extra ruim. De keuken is voorzien van een grote aanrecht met veel kastjes en alle luxe apparatuur die nodig is. De buitenschil is goed onderhouden en de binnenzijde is geheel licht is afgewerkt. Oftewel, deze woning is zeker instapklaar te noemen.

De woning ademt gezelligheid, met ook nog eens grote fraaie houten overkapping aan achterzijde van de tuin en een garage die omgebouwd is tot feestcafé met bar. Zolder heeft een betonnen vloer en is voorzien van tegels, kan op verschillende manieren worden gebruikt. Door zijn scherpe prijsstelling is deze tweekapper met garage ook voor starters bereikbaar.

Wees er snel bij, want deze woning met een goede prijs kwaliteitsverhouding, zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Noordsingel 1, Sprundel, Netherlands

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.