Mussendonk 38 St. Willebrord

€299.000K.K.
Zeer snel verkocht

Algemene gegevens

WEGENS ENORME BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. Je kunt je wel per mail aanmelden voor de reservelijst.

Vijf redenen om deze instapklare, luxe afgewerkte levensloopbestendige woning te kopen:
1. Alles is op de begane grond van 74m2: slaapkamer, badkamer, ruime woonkamer met luxe open keuken, ruime berging met wasmachine/ droger en daarnaast een sfeervolle onderhoudsvriendelijke tuin.
2. Tevens is er een inpandige garage met elektrische roldeur en eigen parkeerplaats voor de deur; boven zijn er ook nog 2 ruime slaapkamers.
3. Heerlijk luxe keuken met allerlei moderne nieuwe apparatuur en trendy badkamer met lekker ligbad, ruime douchehoek, wastafel en toilet.
4. Unieke plattegrond in en rondom woning; comfortabele patio tuin met kunstgrasveld en eigen visvijvertje.
5. De woning ligt in de rustige Mussendonk in St. Willebrord, in een straatje waar alleen bestemmingsverkeer komt, met veel parkeer gelegenheid.

Gelegen in St. Willebrord ligt deze karakteristieke levensloopbestendige eengezinswoning in de Mussendonk. De woning heeft een woonoppervlakte van 110m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 180 m2. De woning is gebouwd in 1979.
Deze perfect afgewerkte levensloopbestendige woning heeft op de begane grond een heerlijke slaapkamer en badkamer met toilet. Daarnaast ook nog eens een apart toilet. De wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting zit ook op de begane grond en vanuit hier bereik je eenvoudig de keurige inpandige garage. Alles wat je nodig hebt is dus op de begane grond aanwezig. De speelse plattegrond maakt de woning uniek in zijn soort.

Deze speelse indeling maakt dat er meerdere gezellige hoekjes zijn in de woonkamer met open keuken. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om de woning in te richten. De bovenverdieping heeft nog eens twee ruime slaapkamers, de grootste is zelfs 20m2. Leuk als logeerkamer voor de kleinkinderen of als hobbykamer of uiteraard gewoon voor de kinderen van het gezin.
De inpandige garage zorgt ervoor dat de auto altijd veilig geparkeerd staat en lekker schoon blijft, daarnaast is er nog genoeg bergruimte in de garage.

In de achtertuin is het genieten, je zit hier altijd uit de wind onder de prachtige veranda en je kijkt uit op het altijd groene kunstgras. Je zit hier dus heerlijk tijdens alle seizoenen. Omdat de tuin onderhoudsvriendelijk aangelegd is kun je hier lekker ontspannen, werken in de tuin is absoluut verleden tijd.

Zoals al benoemd is de woning heel erg levensloopbestendig, echt een plekje om comfortabel en ontspannen te genieten. Genoeg ruimte, goed onderhouden, onderhoudsvriendelijke tuin, perfect afgewerkt: dus het enige wat je hoeft te doen is je spullen inpakken en verhuizen.

Benieuwd of deze woning bij je past? Plan dan nu een afspraak voor een bezichtiging, dat kan op ieder moment van de dag wanneer het voor jou uitkomt.

Locatie

Mussendonk 38, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar