Marijkestraat 3

€329.500k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Algemene gegevens

1. Badkamer= wellness gebied in zuiderse stijl van 25m2! Sauna, regendouche, comfortabel bubbelbad, dubbele wastafel, designradiator.
2. Sfeervolle luxe afgewerkte woning: nieuwe aanrecht, top badkamer, nieuwe kunststof kozijnen, giga overkapping (25m2!) met; loungehoek, verwarming, tv én jacuzzi .
3. Goed prijskwaliteitsverhouding met ruim 620m3 inhoud, 147m2 wonen en een perceel van 370m2.
4. Woning is flexibel te gebruiken, kiest u maar: aparte salon/ kantoor aan huis (ZZP), woonkamer/ slaapkamer/toilet/ keuken extra op begane grond (mantelzorg), 5 slaapkamers (groot gezin).
5. Grotendeels onderhoudsvrije woning met nieuwe kunststofkozijnen met rolluiken oftewel extra isolatie en optimaal veilig.

Deze luxe afgewerkte vrijstaande woning is centraal gelegen in St. Willebrord, nabij de Dorpsstraat met zijn voorzieningen. Door de diverse renovaties oogt het soms als nieuwbouw: kunststof kozijnen, aanrecht, badkamer, zolder, aanbouw. De aanbouw maakt deze woning geschikt voor werken aan huis of levensloopbestendig: 35m2! Mantelzorg is dan ook goed mogelijk, aanwezig zijn: keuken/ wc/ woonkamer/ slaapkamer.

Dé topper is echter de zeer luxe badkamer of nog weter de wellness ruimte van 25m2 met: sauna, meerdere regendouches, comfortabel bubbelbad, dubbele wastafel, designradiator. Uiteraard is alles compleet in stijl afgewerkt. Kortom, op en top ontspanning mogelijk in uw eigen toekomstige huis, dit moet u gewoon live zien! Wij garanderen u, het is zalig toeven na een dag hard werken of gewoon relaxen in het weekend, u hoeft of wilt de deur niet meer uit…
De woonkamer bestaat uit twee gedeelten: lekker rustig eten of gewoon tv kijken bij de sfeervolle kachel. De keuken is top: alle luxe benodigde apparatuur, ingebouwde geluidsinstallatie en een extra grote oven met kookgedeelte. De afwerking is verder ook gewoon top: fraai strak stucwerk met diverse warme kleuren. Diverse indelingen zijn mogelijk en comfortabele vloerverwarming is ook aanwezig. Ook de slaapkamers zijn fraai afgewerkt, voorzien van airco en daarnaast is de zolder omgetoverd in een extra fraaie trendy slaapkamer. De tuin is onderhoudsarm, gezellige zithoekjes en door zijn diepte en breedte is er altijd zon. De topper in de tuin is echter de giga overkapping (25m2) met jacuzzi, loungehoek, tv aansluiting, verwarmingselement.

Wees er dus heel snel bij, want deze wellness onderhoudsvrije woning met diverse luxe extra’s en aparte mantelzorgwoning/ kantoor, zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Marijkestraat 3, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.