Margrietstraat 50

€329.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. In deze ruime levensloopbestendige bungalow (550m3) is alles op begane grond aanwezig: woonkamer met semi open keuken, 2 ruime slaapkamers, badkameren grote hal.
2. Ruim perceel van 700m2, met optimale privacy in achtertuin en put voor besproeiing.
3. Een scherpe prijs voor topkwaliteit op een mooie locatie aan buitenkant Sint Willebrord.
4. Grote (25m2) garage met electra en CV en grote oprit voor meerdere auto’s.
5. Gezellige woonkamer met sfeervolle open haard.

Deze fraaie bungalow is gelegen op een mooie locatie aan de rand van Sint Willebrord, de Margrietstraat. Deze omgeving is grotendeels voorzien van fraaie vrijstaande panden. Het pand is goed onderhouden, enige modernisering is echter nodig. Daarnaast is er een mooie grote garage aanwezig, met electra en CV. Optimale privacy is gewaarborgd in deze sfeervolle achter tuin, zelfs een put is aanwezig voor het sproeien van de grote tuin. Daarnaast is er een houten tuinhuis aanwezig voor de tuinspullen. In 2007 zijn daksingels, goten en CV vernieuwd.
Woning ademt gezelligheid uit, is door zijn levensloopbestendigheid ideaal voor senioren. De fraaie entree is ruim en heeft een vide. De semi open keuken (10m2) met een modern lichte aanrecht met inbouwapparatuur, nodigt uit om rustig van de maaltijd te genieten. De begane grond heeft 2 ruime slaapkamers (13 en 14m2); daarnaast heeft de verdieping ook 2 ruime slaapkamers (ieders ongeveer 20m2 met schuine zijde).
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Margrietstraat 50, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.