Margrietstraat 4

€419.000k.k.

Algemene gegevens

1. Mogelijkheid van toevoegen extra (mantelzorg)woning op het grote perceel van 1.275m2; huisnummer 2A is reeds aanwezig.
2. Bungalow is een gewenst woningtype: levensloopbestendig, werken aan huis.
3. Modernisering is nodig, maar hierdoor is woning geheel naar eigen smaak in te richten.
4. Woning beschikt over een gigantische (droge) kelder van 80m2 met vele mogelijkheden: fitnessruimte, wijnkelder, eigen café etc.
5. Diepe groene achtertuin met tevens aan de achterzijde een grote schuur/ loods in 2 lagen van totaal 200m2.

Deze bungalow is centraal gelegen in Bosschenhoofd, ontsluiting is goed, binnen 1 minuut zit u op de rijksweg. Door de ruime opzet heeft deze levensloopbestendige woning vele mogelijkheden: woonkamer / keuken 50m2, slaapkamer/ wasruimte begane grond, ruime bijkeuken. Op het grote perceel is het mogelijk om (op termijn) een extra woning toe te voegen, dit kan voor mantelzorg zijn of om “gewoon” een extra woning toe te voegen. Dit maakt het grote perceel van 1.275m2 extra waardevol.

Met modernisering moet zeker rekening worden gehouden, maar hiermee kunt u naar eigen smaak de woning geheel naar wens maken. De giga kelder van 80m2 heeft vele gebruiksmogelijkheden, zo’n grote kelder komt u nergens meer tegen. Kom vooral kijken en bedenk met de makelaar uw eigen favoriete indeling!

De woonkamer met open keuken is ruim, diverse inrichtingen zijn mogelijk, een open haard is aanwezig. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een schuifpui kunt u optimaal genieten van de diepe groene achtertuin. De woning heeft 4 slaapkamers, waarvan een op de begane grond. Daarnaast is het pand grotendeels voorzien van dubbel glas en rolluiken; dus extra veilig oftewel extra isolatie. De tuin is ruim, gezellige zithoekjes zijn mogelijk en door zijn diepte en breedte is er altijd zon.

Kom snel een keer langs en bedenk met de makelaar de mogelijkheden of bekijk hoe u mogelijk een woning kunt toevoegen. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Margrietstraat 4, Bosschenhoofd, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.