Margrietstraat 16a

€225.000K.K.
Verkocht

Algemene gegevens

Kunt u niet wachten om te gaan klussen bij deze tweekapper op ruim perceel? Dan is deze woning perfect voor u:
1. Deze woning leent zich geweldig om omgetoverd te worden naar een levensloopbestendige woning; de badkamer is al op de begane grond aanwezig.
2. Aan de achterzijde van de woning is een royale atelierruimte (ruim 40m2!), die gebruikt kan worden als hobbykamer of extra slaapkamers of berging.
3. Het is een echte kluswoning, met een fraai ruim perceel van maar liefst 405 m2.
4. U geniet hier van veel privacy: woning ligt niet direct aan de doorgaande weg en er is amper inkijk van buren.
5. Als u van tuinieren houdt kunt u hier een heerlijke tuin van maken. Er is genoeg ruimte voor planten, moestuin, terras of een speelplaats voor de (klein)kinderen.

Algemene omschrijving
Deze echte kluswoning ligt niet direct aan de doorgaande weg, waardoor u veel privacy heeft in zowel de woning als de ruime tuin. Door de centrale ligging van de woning in de Margrietstraat loopt u binnen slechts 5 minuten naar de diverse supermarkten die St. Willebrord heeft.

Deze gezellige woning heeft veel ruimte op de begane grond, hiervoor moet u echter wel aan de slag. U komt binnen door de voordeur en ziet meteen de gezellige woonkamer aan de linkerkant. De woonkamer is door middel van de hal geschakeld aan de aparte eetkamer en de en suite keuken. De klassieke keuken is uitgerust met een gasstel.

Vanuit de keuken loopt u zo de royale tuin in. Achter de woning ligt een ruim atelier en een wasruimte/berging; verbindt dit met de woning en u heeft ruim 40m2 aaneen gesloten woonruimte erbij. Dit kan worden verbouwd naar een slaapkamer of meerdere slaapkamers om de woning geheel levensloopbestendig te maken, uiteraard is een extra hobbyruimte grenzend aan de tuin ook leuk. De badkamer is al aanwezig op de begane grond.

De bovenverdieping heeft 3 kleinere slaapkamers en enkele inbouwkasten op de overloop. De gehele bovenverdieping is voorzien van vloerbedekking en de vloer van de bovenverdieping is van hout.

Zoals de foto’s laten zien is de woning toe aan renovatie, door de enorme ruimte achter de woning zijn er tal van opties te bedenken om de woning te veranderen en compleet naar uw eigen woonwensen in te richten. Kunt u niet wachten om aan de slag te gaan in deze tweekapper met dit ruimte perceel? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging. Dit kan op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Margrietstraat 16A, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.