Margrietstraat 16

€200.000K.K.
Verkocht

Algemene gegevens

Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning in een autoluw hofje? Dan is deze woning perfect voor u:
1. De begane grond van 70m2 is levensloopbestendig voor de senior, door de bovenverdieping met 3 slaapkamers kan er zeker ook een gezin wonen.
2. U woont in een heerlijk rustig hofje met maar enkele woningen, rust en privacy zijn optimaal.
3. Het is een echte kluswoning met ook enkele karakteristieke details, zoals prachtige glas in lood ramen.
4. Wilt u naast uw beste vrienden wonen? De andere tweekapper op nummer 16A is ook te koop, reageer dus snel samen.
5. De voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar; supermarkt, winkels en de school.

Algemene omschrijving
Deze twee-onder-een-kap woning met garage ligt niet direct aan de doorgaande weg, waardoor u veel privacy heeft in zowel de woning als de tuin. Door de centrale ligging van de woning in de Margrietstraat loopt u binnen 5 minuten naar de diverse supermarkten die St. Willebrord heeft.

De gezellige woning is op de begane grond gesplitst in verschillende ruimten. Aan de voorkant van de woning is de zitkamer die door midden van karakteristieke glas in lood deuren verbonden is aan de sfeervolle eetkamer. De retro keuken is een apart vertrek welke door middel van een ruime hal bereikbaar is. Vanuit de keuken is de badkamer bereikbaar.

De bovenverdieping heeft 3 kleinere slaapkamers en enkele inbouwkasten op de overloop. De gehele bovenverdieping is voorzien van vloerbedekking en de vloer van de bovenverdieping is van hout. De ramen op de begane grond en bovenverdieping zijn aan de zij- en voorzijde voorzien van rolluiken.

Alle vertrekken zijn netjes onderhouden, maar er dient rekening gehouden te worden met modernisering. Door de unieke plattegrond op de begane grond zijn er heel wat opties te bedenken om de woning te veranderen en compleet naar uw eigen woonwensen in te richten. Bent u op zoek naar een knusse woning in een rustig hofje? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging. Dit kan op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Margrietstraat 16, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar