Louis Couperusstraat 21

€209.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Heerlijk rustig gelegen in Zegge aan een gezellig hofje, ideaal voor het buitenspelen van de kleine kinderen.
2. Knusse woonkamer met vele lichte kleuren en open luxe keuken met marmeren keukenblad, met fraai stucwerk, eiken parket en spotjes.
3. Deze scherp geprijsde vrijstaande tweekapper, heeft een fraai aangelegde brede voortuin, betegelde achtertuin met een gezellige overdekte grote zithoek.
4. Het perceel van maar liefst 309m2 heeft een giga overkapping: grote garage/ hobbyruimte (35m2) met verwarming, stallingsruimte met klusmogelijkheden voor diverse auto’s (30m2).
5. De woning is perfect onderhouden aan de buitenzijde, dit geldt ook voor de binnenkant; de woning is instapklaar, een wens voor iedereen in deze tijden.

Deze tweekapper ligt werkelijk ideaal voor de kinderen, aan een rustig hofje waar uitsluitend bestemmingsverkeer komt van de buren. Parkeren is geen enkel probleem, tevens kan dit eenvoudig op het eigen grote perceel (309m2); tevens zijn er bij de garage voorzieningen om aan de auto te sleutelen. Een gedeelte van de tuin is overkapt, zodat op vele momenten in het jaar lekker buiten kan worden gegeten of gedronken.
De woning is keurig onderhouden, aan buiten- en binnenzijde. Het huis ademt gezelligheid uit: een knusse woonkamer, met een leuke zit- en eethoek; aansluitend een luxe open keuken met veel marmer afgewerkt. Op de verdieping liggen de 2 grote slaapkamers, met diverse inpandige kasten. Daarnaast uiteraard de badkamer voorzien van licht tegelwerk. Vanaf de verdieping is de keurige zolder met vaste trap bereikbaar, welke mogelijk als slaapkamer is te gebruiken. De zolder is perfect afgewerkt en voorzien van vele fraaie handige inbouwkasten.
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Louis Couperusstraat 21, Zegge, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.