Laagakker 58

€425.000k.k.

Algemene gegevens

1. Begane grond van maar liefst 120m2! Woonkamer, aparte leefkeuken, ruime bijkeuken, aparte wasruimte én eigen café/ kantoor.
2. Het café moet je echt live zien en meemaken (ruim 40m2); leuke sfeer, biljartzaal, bruine kroeg… kom langs en geniet.
3. Perfect onderhouden en instapklaar; bouwkundige kwaliteit woning is top, door gebruikte materialen van de vakman, daarnaast: spouw- en dakisolatie, dubbel glas en rolluiken oftewel energielabel C.
4. De ruime begane grond maakt de woning ook zeker levensloopbestendig; het café is ook aanpasbaar tot mantelzorgwoning of gastenverblijf.
5. De tuin is grotendeels onderhoudsvrij, de gezellige achtertuin heeft 2 fraaie overkappingen waardoor het lekker genieten is.

Deze woning is goed en rustig gelegen in Sprundel aan de Laagakker. Niet alleen door zijn ligging ideaal, maar met name door de levensloopbestendige begane grond van maar liefst 120m2. Dit is nog exclusief de inpandige garage van 20m2. Een van de extra kwaliteiten is de ruime kroeg/ biljardruimte, ook geschikt voor gezellige feestjes. Tevens geschikt te maken als mantelzorgwoning, kantoorruimte etc. De aparte luxe leefkeuken, nodigt uit om rustig van de maaltijd te genieten. Je zou het bijna vergeten met zo’n giga begane grond, maar er is ook nog een ruime eerste verdieping en zolder (beiden met betonvloer) met 4 slaapkamers en een luxe badkamer. Deze woning is dus echt groot, ongeveer 800m3 inhoud.

De woning is oerdegelijk gebouwd met traditionele goede materialen, perfect onderhouden aan binnen- en buitenzijde. Deze woning verkeert dan ook in prima staat en is echt instapklaar. Tevens is de woning goed geïsoleerd met spouwisolatie en dakisolatie, dubbel glas en voorzien van rolluiken, hiermee extra isolatie maar ook extra veilig. Om dit te verzekeren, is de woning voorzien van een draadloos alarmsysteem wat te koppelen is met een alarmcentrale. De achtertuin heeft 2 heerlijke terrassen met fraaie overkappingen oftewel lekker genieten, daarnaast is deze grotendeels onderhoudsvrij, een veel gehoorde wens in deze drukke tijden.

Wees er snel bij, want deze kwalitatieve goed afgewerkte instapklare woning met eigen café zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie of in dit geval een lekker biertje (in uw toekomstig café) staat klaar!

Locatie

Laagakker 58, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.