Koekoekstraat 3

€225.000k.k.

Algemene gegevens

1. Ruime kavel van 344m2 met knusse woning en grote garage/ berging.
2. De ideale starterswoning, centraal gelegen in Sprundel, “echte” maandlasten slechts € 200,-!
3. Gezellige woonkamer met sfeervolle allesbrander, aparte eetkamer verbonden met keuken.
4. Goed onderhouden woning; dubbel glas, hardhouten kozijnen, spouwisolatie en dakisolatie.
5. Badkamer op de begane grond, goede mogelijkheid tot uitbouw; kortom levensloopbestendigheid is mogelijk.

Deze woning is centraal gelegen in Sprundel: Koekoekstraat. Door zijn scherpe prijs , nu een van de goedkoopste woningen uit Sprundel. De ideale starterswoning: bij volledige financiering zijn de netto maandlasten slechts ongeveer € 600,- (bij een rente van 1,8%); hierbij is aflossing ad € 400,- oftewel sparen bij inbegrepen.

De woning is in prima staat met hardhouten kozijnen en uiteraard dubbel glas. Woonkamer en keuken vormen een gezellig en knus geheel. De woning heeft een lichte afwerking aan de binnenzijde met stucwerk . De badkamer ligt op de begane grond, voorzien van een lekker ligbad. Woning is goed onderhouden en heeft betonvloer op begane grond en hout op de eerste verdieping.

Op het grote perceel staat een ruime garage en berging; samen ruim 50m2, dus voldoende ruimte om te klussen. Door het ruime perceel is er een flinke achtertuin, ruime oprit en onderhoudsvrije voortuin. Wees er snel bij, want deze scherp geprijsde woning zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Koekoekstraat 3, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.