Kerlinge 25

€429.000K.K.

Algemene gegevens

Vijf redenen om deze levensloopbestendige instapklare duurzame woning te kopen:
1. Begane grond is super met maar liefst 110m2(!) Woonkamer, (bij)keuken, slaapkamer (of kantoor) én luxe badkamer.
2. Perfect afgewerkte en onderhouden woning met inpandige garage van bijna 700m3 en een fraai perceel van 438 m2.
3. Bouwkundige kwaliteit woning is top, door gebruikte materialen van de vakman; voorzien van spouw- en dakisolatie, dubbel glas en rolluiken oftewel energielabel B.
4. Diverse belangrijke delen van de woning zijn de afgelopen jaren vernieuwd: keuken, badkamer, toilet, HR verwarmingsketel.
5. Deze instapklare woning is heerlijk gelegen aan de buitenzijde van Sprundel en nabij voetbalvereniging Sprundel.

Algemene omschrijving
De begane grond van deze woning is top: een soort appartement van 110m2 met alle voorzieningen die nodig zijn om heerlijk te wonen. De ruime slaapkamer op de begane grond van 30m2(!) is ook perfect als kantoor te gebruiken of als mantelzorgwoning. Deze is voorzien van een mooie kunststof schuifpui, waar langs je zo heerlijk de tuin in loopt. De fraaie luxe keuken, nodigt uit om rustig van de maaltijd te genieten. Je zou het bijna vergeten met zo’n giga begane grond, maar er is zeker ook een eerste verdieping met 3 slaapkamers en een tweede badkamer. Oftewel deze woning is ook geschikt voor dubbele bewoning. Via de vaste trap kom je op de ruime bergzolder, met er achter een extra ruime slaapkamer. Oftewel dit huis heeft maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers!

De woning is oerdegelijk gebouwd met traditionele goede materialen, deze verkeert dan ook in prima staat. De inpandige garage is te openen via een electrische roldeur. Tevens is de woning goed geïsoleerd; spouwisolatie en dakisolatie, dubbel glas en voorzien van rolluiken, oftewel dit is extra isolatie maar is met name ook extra veilig. De woning is keurig onderhouden aan de binnenzijde en buitenzijde. De badkamer op de begane grond is lekker ruim, splinternieuw en afgewerkt met luxe eigentijdse materialen. De tuin is gewoon gezellig met een groot overdekt terras, tuinhuis, vogelkooien; vanuit de slaapkamer loop je zo heerlijk de tuin in.

Kom maar eens langs bij deze grote vrijstaande woning en ervaar de ruimte. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond.

Locatie

Kerlinge 25, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees is een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.