Kerkeheidestraat 28

€259.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Levensloopbestendig: badkamer/ slaapkamer begane grond
2. Perceel 700m2
3. Rustig gelegen aan rand van het dorp
4. Gedeeltelijk kunststofkozijnen met rolluiken
5. Grondwater met regeninstallatie

Deze woning ligt tussen St. Willebrord en Sprundel, heerlijk rustig aan de Kerkeheidestraat. Aan de rand van het bedrijventerrein, door de komst van de nieuwe rondweg wordt deze locatie nog rustiger. Het perceel betreft nu 700m2, meer grond kopen is zeker mogelijk.
Dit type woning wordt steeds meer gevraagd: slaapkamer en ruime badkamer op de begane grond. Levensloopbestendig wonen wordt steeds meer gewenst in onze vergrijzende omgeving. De woonplattegrond is daarnaast voorzien van de geliefde aparte keuken en heeft zelfs een ouderwetse kelder. De inrichting is gedateerd, aan de binnenzijde van deze woning moet dan ook flink worden geklust, maar dan heb je wel helemaal je eigen stekje. De buitenzijde verkeert in goede staat met deels kunststofkozijnen en rolluiken. De bovenverdieping heeft 4 slaapkamers en een gedateerde badkamer, welke aan te passen is tot een toilet. De woning heeft een fraaie groene voortuin en de diepe achtertuin is aangenaam gelegen in een bosrijke omgeving met veel groen.

Wees er snel bij, want van deze fraai gelegen vrijstaande levensloopbestendige woning zijn er niet veel in de gemeente Rucphen. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Kerkeheidestraat 28, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.