Jasmijnstraat 2

€249.900k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Goed onderhouden instapklare fris ogende vrijstaande woning, in een heerlijk rustige kindvriendelijke omgeving.
2. Recente complete moderne keuken, strakke plafonds met fraai lijstwerk en diverse inbouwspots.
3. Gezellige woonkamer met Noorse leisteen vloer, warme trendy kleuren en een sfeervolle allesbrander.
4. Goed geïsoleerde woning met HR++glas, welke bijna geheel is voorzien van elektrische rolluiken, oftewel heeft dus extra isolatie en is optimaal veilig.
5. Badkamer en sanitair recent gerenoveerd met eigentijds materiaal en sfeervolle kleuren.

Deze goed onderhouden woning is gelegen op een heerlijke rustige kindvriendelijke locatie in Sint Willebrord, Jasmijnstraat. Het pand is de afgelopen jaren in fasen aan de binnenzijde grotendeels gerenoveerd. De gezellige aparte keuken heeft een moderne lichte stijlvolle aanrecht met luxe inbouwapparatuur, deze nodigt uit om rustig van de maaltijd te genieten. De sfeervolle L-vormige woonkamer heeft naast een aparte eethoek een gezellige allesbrander en uiteraard een aangenaam tv gedeelte. De woonkamer en keuken hebben beiden fraaie strakke stucplafonds met dito lijstwerk, warme moderne diverse kleuren en vele dimbare spots. Ook de hal is stijlvol en zeer recent volledig opnieuw afgewerkt. De verdieping heeft drie keurig afgewerkte slaapkamers en leidt met een vaste trap tot de ruime zolder, welke aan de zijkant is voorzien van leuke deurtjes.
De voortuin past bij de uitstraling van het gehele pand, stijlvol en keurig onderhouden. Alles is bijna geheel voorzien van elektrische rolluiken, superveilig en heel comfortabel. Daarnaast heeft de garage zelfs een eigen keuken en is tevens voorzien van verwarming en uiteraard water en elektra.
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Jasmijnstraat 2, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.