Hilsondisstraat 18

€227.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Een van de grootste woningen in zijn prijsklasse : inhoud woning 500m3 en perceel 467m2!
2. Aangebouwde mantelzorgwoning met eigen keuken/ badkamer in prijs inbegrepen
3. Levensloopbestendige woning; alle woonvertrekken op begane grond
4. Door scherpe prijs, voor iedereen betaalbaar (Starterslening is mogelijk)
5. Interieur met lichte eigentijdse kleuren

Deze woning is gelegen in Sprundel: Hilsondisstraat. Het pand is goed onderhouden aan de buitenzijde (nieuwe dakpannen/ platdak), de binnenafwerking heeft vele lichte kleuren. In de diepe achtertuin schijnt de zon de gehele dag. De woning kan tweeledig worden gebruikt: levensloopbestendig of verzorging van de ouder(s). In de volledig zelfstandige mantelzorgwoning kunnen de ouders worden verzorgd: woonkamer/ keuken, badkamer, toilet, berging. Uiteraard kunnen deze voorzieningen ook dienen voor eigen gebruik, de woning is dan echt levensloopbestendig!

De begane grond heeft naast een ruime aparte eetkeuken van 15m2, een gezellige knusse woonkamer, zelfs een kelder. De verdieping heeft 3 slaapkamers (ieders ruim 15m2) en met een vaste trap toegang tot een ruime keurig afgewerkte bergzolder.

Met een interessante starterslening van gemeente Rucphen, is deze grote woning door zijn gunstige prijs, zelfs bereikbaar voor de starter. Laat u uitgebreid voorlichten door LVG makelaars.

U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Hilsondisstraat 18, Sprundel, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.