Hendrikstraat 8

€320.000k.k.

Algemene gegevens

1. Begane grond van ruim 150m2! Woonkamer, aparte leefkeuken, badkamer, salon/ slaapkamer én eigen café/ kantoor.
2. Het eigen café moet je echt live zien en meemaken (ruim 50m2); geweldige sfeer, biljartzaal, bruine kroeg… kom langs en geniet.
3. Bouwkundige kwaliteit woning is top, door gebruikte materialen van de vakman, spouw- en dakisolatie, dubbel glas en rolluiken oftewel energielabel C.
4. De ruime begane grond maakt de woning ook zeker levensloopbestendig; het café is zeker ook aanpasbaar tot mantelzorgwoning of gastenverblijf.
5. Centraal gelegen in St. Willebrord, zijstraat van de Dorpstraat; compacte afgewerkte achtertuin geheel onderhoudsvrij.

Deze woning is centraal gelegen in St. Willebrord, op heel korte afstand van de Dorpstraat met zijn vele voorzieningen. Niet alleen door zijn ligging ideaal, maar met name door de zeer levensloopbestendige begane grond van ruim 150m2. Echter dé trekpleister is de authentieke ruime bruine kroeg, geschikt voor vele gezellige feestjes. Daarnaast ook geschikt als biljartruimte, mantelzorgwoning, kantoorruimte etc. De aparte luxe leefkeuken, nodigt ook uit om rustig van de maaltijd te genieten. Je zou het bijna vergeten met zo’n giga begane grond, maar er is zeker ook een eerste verdieping (betonvloer) met 2 ruime slaapkamers van ieders ongeveer 15m2 en de tweede badkamer. Daarnaast is er een ruime bergzolder, welke met vaste trap bereikbaar is.

De woning is oerdegelijk gebouwd met traditionele goede materialen, deze verkeert dan ook in prima staat. Tevens is de woning goed geïsoleerd met spouwisolatie en dakisolatie, dubbel glas en grotendeels voorzien van rolluiken, hiermee extra isolatie maar ook extra veilig. De woning is keurig onderhouden aan de binnenzijde en buitenzijde. De badkamer is lekker ruim en is gelegen op de begane grond, maar er is er ook een op de eerste verdieping. De achtertuin is een groot terras en hiermee ook geheel onderhoudsvrij, een veelgehoorde wens in deze drukke tijden.

Wees er snel bij, want deze kwalitatieve goed afgewerkte woning met eigen café zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie of in dit geval een lekker biertje (in uw toekomstig café) staat klaar!

Locatie

Hendrikstraat 8, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.