Hazelaarstraat 5

€324.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. In deze ruime bungalow is alles op begane grond aanwezig: badkamer, 3(!) slaap/ studiekamers, aparte keuken, woonkamer, bergruimte
2. Geweldig perceel van 1.000m2 met fraaie tuin
3. Een scherpe prijs voor topkwaliteit op een mooie locatie
4. Perfect onderhouden met frisse eigentijdse afwerking in lichte kleuren
5. Woning is goed geïsoleerd en geheel voorzien van rolluiken

Deze prachtige eigentijdse woning is gelegen op een toplocatie aan de rand van Sint Willebrord, de luxueuze Hazelaarstraat. Deze straat is grotendeels voorzien van fraaie grote vrijstaande panden, zo ook deze woning. Het pand is perfect onderhouden en de afwerking is modern met veel lichte kleuren. Daarnaast is er een aparte ruime garage met een fraai aangelegde tuin, op een perceel van maar liefst 1.000m2! Optimale privacy is gewaarborgd en verschillende knusse zithoekjes in deze tuin zijn mogelijk. Garage is voldoende groot (30m2) om naast de auto diverse andere spullen op te slaan, daarnaast is een handige bergzolder aanwezig.
Woning ademt gezelligheid uit, de aparte ruime keuken met een modern aanrecht met inbouwapparatuur, nodigt uit om rustig van de maaltijd te genieten. Woonkamer en keuken zijn voorzien van een plafond met witte balken en stucwerk. De begane grond heeft maar liefst 3 slaap/ studie/ werkkamers. U bepaalt zelf hoe u deze kamers gebruikt: apart eigen kantoor, studiekamer voor de kinderen of gewoon als slaapkamer. Alles wat u wenst kan in deze woning op de begane grond.
Door een fraaie ruime hal gaat u via een open houten trap naar de verdieping. Hier treft u 2 heel ruime slaapkamers, met daarnaast een flinke berging met de nodige aansluitingen voor wasmachine/ droger. Kortom, deze woning heeft maar liefst 5 slaapkamers.
U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Hazelaarstraat 5, Sint Willebrord, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.