Haasdijk 41

€335.000k.k.
Verkocht

Algemene gegevens

1. Goed onderhouden ruime tweekapper (560m3) in centrum van Made, met fraai openbaar groen als achterburen.
2. Ruime woonkamer met open keuken (43m2) en comfortabele vloerverwarming.
3. Luxe badkamer met ruime douche, sierradiator, toilet, wastafel en aansluiting wasmachine.
4. Eenvoudige maar comfortabele serre, welke heerlijk de groene achtertuin overziet. Rechtstreekse verbinding met de garage, die voorzien is van een loopdeur.
5. Ruime zolder met betonvloer, met nieuwe HR smartline ketel.

Deze tweekapper is centraal gelegen in Made, op korte afstand van de vele voorzieningen. Daarnaast is er een snelle ontsluiting naar de rijksweg. Niet alleen door zijn ligging is deze woning fraai, maar ook door zijn ruime inhoud (560m3), de gezellige serre gelegen aan de groene achtertuin en de inpandige garage. De ruime woonkamer en open keuken zijn gedateerd, maar de afmetingen zijn goed en de verbinding via de serre naar de achtertuin is leuk.

De woning is goed onderhouden, afgelopen jaar nog door een vakman geschilderd en voorzien van een bijna nieuwe HR ketel. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een luxe ruime badkamer voorzien van een toilet. De achtertuin is lekker diep en groen, grenst aan openbaar groen met een rechtstreekse verbinding naar diverse speelvoorzieningen.

Wees er snel bij, want deze centraal gelegen ruime tweekapper in Made zal niet lang te koop staan. U bent voor een bezichtiging welkom op elk moment van de dag of avond en de koffie staat altijd klaar!

Locatie

Haasdijk 41, Made, Nederland

Uw makelaar

Kees Konings

06 - 19 85 41 33

Kees een echte vastgoedexpert; dit blijkt onder andere uit zijn diploma als Master of Real Estate. Dus twijfel niet en ga in gesprek en laat uw woonwens tot leven komen.